Nagyon szőrös vagyok, az orvos mit tudna tenni egy férfi esetében?
Figyelt kérdés
Még csak 15 éves fiú vagyok, de már szőrösebb vagyok mint egy 30 éves.
Nem az lenne a cél hogy teljesen eltűnjön a szőrzetem, de ritkuljon, mert mondják hogy nem probléma ha egy férfi szőrös, de ha már ennyire... meg alapból zavar, szóval nagyon rossz :S
2016. dec. 27. 20:20
1/11 anonim válasza:
Jaj, én meg évek óta ilyrn férfit keresek!''
2/11 anonim válasza:
Lehet hormonzavar. Gyogyszert tudnak adni ra.
3/11 anonim válasza:
Apukád vagy valamelyik nagyapád nem ilyen? Lehet csak genetika az ellen nem tudnak mit tenni. De ha nem akkor lehet hormon zavar, arra van gyógyszer.
4/11 A kérdező kommentje:
Apukám és az ő családjából senkinek nem volt ilyen, itt csak az apa családfája számít?
2016. dec. 27. 20:55
5/11 anonim válasza:
A szőrösséget anyai ágról örököljük, szóval inkább anyud oldalán nézelődj (férfi rokonokat persze)
6/11 A kérdező kommentje:
Anyukám családjából a testvére és a nagyapja volt, de szerintem ez akkor is túl sok.
2016. dec. 27. 21:13
7/11 anonim válasza:
Ebben ezek szerint anyukád családjára ütöttél. Az orvos ezzel nem tud mit tenni, mert a férfiaknál ez nem kóros állapot.
8/11 anonim válasza:
Sajnos én is ilyen vagyok. Engem is nagyon zavar, de ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni,csak levágni.
9/11 anonim válasza:
Nem kell vele foglalkozni és általában kerülendő minden hormonális beavatkozás.
10/11 anonim válasza:
Meg kell szüntetni a tesztoszteron forrást. De az már a te döntésed hogy melyik a fontosabb a kevesebb szőr vagy a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!