15 évesen 14cm-s pénisz tényleg kicsi?
Figyelt kérdés
Mert egyes ismerőseim szerint 15 az alap, de szerintem ez baromság... De ettől függetlenül tényleg kicsi a farkam?2016. dec. 27. 00:03
1/15 anonim válasza:
Szerintem nem:) a nők többsége nemis a nagy péniszre buknak
2/15 anonim válasza:
Ez nem igaz, sok nő a méretre hajt sajnos. De ettől függetlenül nem mindenki szereti a nagyon nagyot, de szerintem a 14 az kevés. Nekem 28 évesen ekkora, ez nem olyan dolog amin tudsz változtatni.
3/15 ede1219 válasza:
Van farkad?
Melyik állatfaj tud írni?
4/15 anonim válasza:
14 korul van a magyar atlag, ugyhogy semmi baj nincs vele.
5/15 anonim válasza:
a kutyának van farka és csoválja is ha izgatott. nekem fhaszom van és feláll ha izgatott :D
6/15 anonim válasza:
nekem 24 évesen van 13 centis és akkor mivan? miért lenne gáz???? bmeg mintha változtatni lehetne rajta... ha gáznak érzem akkor nyujtsam ki vagy mi az édes fhaszom???
7/15 anonim válasza:
Nem kicsi, teljesen normális 17f
9/15 anonim válasza:
A magyar átlag 16, szóval a hazai átlaghoz képest kicsi. Hogy ez jó vagy rossz mindenki döntse el maga, az ízlés nem egyetemes.
10/15 szamo77db válasza:
Szerintem teljesen jó! Ne idegeskedj miatta. Mindenre jó lesz, amire csak kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!