Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ülve vagy állva jobb pisilni...

Ülve vagy állva jobb pisilni egy fiúnak?

Figyelt kérdés
Az oviban mi az elfogadott?
2010. máj. 3. 14:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
légyszi ne szoktasd az ülve pisilésre,csak ha kaki is van. én annyira kiábrándulok,ha egy férfi ülve pisikél...inkább cseppenjen mellé kicsi,még az is férfiasabb.
2010. máj. 3. 15:00
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
egy kisfiú állva pisiljen.csak akkor végezze ülve,ha kakilnia is kell.
2010. máj. 3. 15:06
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

hát nem is tom ahány ház annyi szokás :]

mindegyiknek van előnye és hátránya is :)

2010. máj. 3. 15:08
 4/11 anonim ***** válasza:
70%
A lányok pisálnak ülve,egy fiú állva pisáljon,ha nagy dolga van,akkor természetesen ülve...
2010. máj. 3. 15:08
 5/11 anonim ***** válasza:
71%

állva...

még akkoris ha 2 naponta sikálom fel a pöttyöket amik felfröcsögnek a mosogép oldalára közvetlen a wc mellett...:D

2010. máj. 3. 15:09
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
Állva. Egy férfi legyen férfi. Péniszirigységben szenvedő nők találmánya, hogy ülve pisiltetik a fiúkat, és mindenféle ideológiát fabrikálnak hozzá.
2010. máj. 3. 16:04
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
Utolsó, nagyon korrekt válasz, csatlakozom :)
2010. máj. 3. 16:50
 8/11 anonim ***** válasza:
85%
Állva szoktak már ovis korban,pici bölcsiseknél fordul elő az ülve pipi,de az is csak néha,meg már öreg korban.Ja arra viszont megtaníthatod,hogy utána törölje meg a végét,állítólag egészséges.
2010. máj. 4. 15:13
 9/11 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem ülve higiénikusabb, de te tudod.
2010. máj. 4. 17:06
 10/11 anonim ***** válasza:
90%
Persze tanuljon meg állva is pisilni, mert a legtöbb helyen csak úgy lehet. Nyilvános wcre ne kelljen ráülnie. Oviban az az elfogadott, különben is sokszor egy wcbe többen pisilnek egyszerre. Én csak tizenévesen szoktam át az ülve pisilésre, mikor meguntam, hogy állva több a macera vele, pl. rámfröcsög.
2010. máj. 5. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!