Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy jobb pisilni egy fiúnak?...

Hogy jobb pisilni egy fiúnak? Ülve vagy állva?

Figyelt kérdés
Ezt csak azért kérdezem, mert a kisfiamat most szoktatjuk át a bilizésről a nagy wcre és nagyon sokszor megfordult a fejembe, hogy ülve egyszerűbb lenne neki, mivel még nem tudja úgy irányítani a vizeletét, és már többször előfordult "baleset".
2009. júl. 20. 16:22
 1/9 anonim ***** válasza:
16%

Természetesen 1 fiúnak állva kell pisilni..

ha csak nem akarod hogy a suliba majd egész nap rajta röhögjenek:))

Lehet hogy elsőnek ülve könyebb neki(mert ugye ottvolt a bili) de megszokja,és akkor az lesz a könyebb:)

2009. júl. 20. 16:27
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
Több férfit ismerek, aki ülve pisil. És támogatom, mivel utálok pisis wc deszkára ülni!
2009. júl. 20. 16:34
 3/9 anonim válasza:
69%
Én is utálom ha pisis lesz a deszka, így mind a két kisfiam ülve pisil, az oviban is jobban örülnek neki!
2009. júl. 20. 16:39
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Úriember ülve pisil, nem pedig állva. Nyugodtan hagyd ráülni, a katonaságnál egyenesen kötelező ülve pisilni.
2009. júl. 20. 16:39
 5/9 anonim ***** válasza:
89%

Tobb ismeroson, koztuk a parom is ulve pisil,semmi kivetni valot nem talalok benne.

32/N

2009. júl. 20. 16:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Én nem tudnák ülve pisilni(nem is ismerek olyat aki igy csinál) de nincs kifogásom ellene.

Ami ez első hsz-ban is olvasható volt h sok kiskölyök kiröhögi mert nem úgy tesz mint ők,de ezen túl kell esni..ilyen a világ...sajnos vannak elég szánalmas emberek akik azt élvezik ha kiröhögnek valakit:(..

2009. júl. 20. 16:54
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
én mindig ülve pisilek, mert nincs kedvem célozgatni:)m
2009. júl. 20. 20:16
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
A párom ülve pisil.
2009. júl. 20. 20:35
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én otthon, vagy vendégségben mindig ülve pisilek, hogy ne fröcsköljek össze semmit. Nyilvános helyen, ha nem férek hozzá a piszoárhoz, akkor a wc-be is inkább állva. Ki tudja ki és hogy használta előttem.
2009. szept. 18. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!