Szőrösödés!? Sziasztok! 14 eves multam de meg nem kezdtem el szorosodni a honaljamon meg a nemi szervemnél sem!? Nagy-e baj? Szerintetek lehet-e ezzel kezdeni valamit vagy várni kell?
Hidd el, semmi baj! :) Én ismerek olyan férfit akinek szinte csak az ágyéka és a hónalja szőrös, pedig túl van a 30on.
Nekem olyan 16-17 évesen kezdett el a testem szőrösödni, az ágyékom már 13-14, de nem ez a lényeg. Ha tested "úgy gondolja", hogy nem lesz szőrös, akkor nem lesz, ettől pedig nem lesz bajod.
Te csak várj! Tenni érte nem tudsz semmit. A tested elkezdi növeszteni majd a szőrt ha készen áll majd rá.
Szia!
Nekem is 14-15 évesen kezdett el szőrösödni. A hónaljam meg vagy 16. Későn érő típus vagy, de szerintem ennek inkább örülj.Nem kell küzdened a borotválkozással és egyéb nyavalyával. Igazából 16 éves korodig kellene, hogy legkésőbb beinduljon minden. Ha addig nem tapasztalod még nyomát sem a szőrösödésnek és magömlésnek, akkor azt hiszem endokrinológus tud segíteni a kivizsgálásban. De most még ne parázz, teljesen egészséges vagy!
Nem baj!De picit ciki,mert későnérő vagy és 12-13 éves kor elején elkezdenek szőrösödni az átlagos fejlettségűek és amikor valakiről kiderül hogy csupaszka cikizhetik érte.
Semmi bajod nincs,de fiúknál is 16 éves kor végére mindenképpen a szervezetnek spermát kell már termelnie és már fanszőrzeted kell lennie,ha addigra se lenne semmi szőr,meg sperma se endokrinológushoz kell lenned.
Akik a te motorban alacsonyabbak a többieknél azok gyakran később kezdenek szőrösödni,később lesz spermájuk és kisebb a méretű is de idővel a többieket testi fejlettség én utolérik majd(14 évesek kb 165-174 cm magasak)
Milyen magas vagy?Egyéb méretben is le vagy maradva a kiridbeliektől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!