Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ti mit tudtok a orvosi vazelin...

Ti mit tudtok a orvosi vazelines penis feltöltésről?

Figyelt kérdés

Azt hallottam hogy a zsír párnák közé injekciózzák akkor nincs mellékhatása ha eret talál akkor betokosodhat illetve az orvosi vazelin (ami kőolaj származék)szétáramlik a testben és elősegíti a rákos sejtek képződését.

Amit eddig letudtam vonni az az hogyha szakember adja be jó helyre akkor egy olyan 3-4 cm lehet pluszba nyerni semmilyen káros következmények nélkül, ti erről tudtok valamit?

#orvosi vazelin #penis nagyobbítás
2016. dec. 1. 10:36
 1/3 anonim ***** válasza:
60%
Karos mivel megszunteti sejtek oxigen felvetelet am korod?
2016. dec. 1. 21:00
 2/3 A kérdező kommentje:

Értem mire gondolsz

23

2016. dec. 2. 09:43
 3/3 anonim ***** válasza:
73%
Ne csináld. Tényleg. Tudom kecsegtető az a plusz néhány cm, de nem éri meg a kockázatot. Ha nagyon-nagyon akarod növelni mégis, különböző okok miatt akkor orvost kérdezz meg ezügyben. De vazelint meg más ilyesmit ne, mert elcseszhet mindent.
2016. dec. 2. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!