2/10 gömbicica válasza:
én inkább orvoshoz mennék, ha már felnőtt vagy, pici mütét, gyorsan gyógyul. megéri!
3/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok felnőtt, szüleimmel meg nem igazán akarok erről beszélni
2016. nov. 26. 15:07
4/10 A kérdező kommentje:
Olvastam már róla és mindenhol azt írják hogy csak műtéttel lehet de szerintem otthoni módszerekkel is lehet, "kezelgettem" ha értitek és jobb lett de tudom hogy ez teljesen segít-e rajta
2016. nov. 26. 15:09
5/10 A kérdező kommentje:
De NEM tudom hogy segít e teljesen*
2016. nov. 26. 15:12
6/10 anonim válasza:
Igen, segít. Csak ne lanyhuljál el a kezeléssel...
7/10 anonim válasza:
Ha te jobban tudod mint egy orvos akkor csináld.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom jobban, probálgattam dolgokat, azoktól enyhült, én megkérdezten itt hogy ha folytatom akkor teljesen kiküszöbölhető-e, szóval ha nem válaszolsz a kérdésre,inkább nr írj
2016. nov. 26. 17:12
9/10 anonim válasza:
Otthoni módszer csak egy van hozzá, nekem is így csinálta meg gyakorlott kéz még annak idején. De nem bíztatnálak rá, hogy te egymagad fogj hozzá, mert ha rosszul csinálod és elrontod, az egy életre szól, én is inkább mással csináltattam!
10/10 anonim válasza:
Rövid féket ne lehet otthon kezelni ,nyújtani.
Ne is kísérletezzél vele,mert szakadáshoz vezethet .
Erre nem jók a sikositók ,és a nyál sem .
Bővebben esetleg priviben,a megoldásról,idejéről .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!