SOS! HOGYAN LEHETNE OTTHON KEZELNI ÉS MI EZ?
Kb.: 1-2 hónapja jelent(ek) meg ami a képen látható az a bal hónaljam. A jobb is piros de az csak kicsit. Mivel az előbb fotóztam nem annyira lászik de a vörös és a bőrszínű rész közt kontrasztos határvonal van. Viszkető érzéssel társul a pirosság. Ha be dezodorozom (akár bio dezodorral) NAGYON csíp! Mi lehet ez? Én gombára gyanakszom mivel borotválás után jelent meg és gondolom az izzzadástól a gombák elszaporodtak. Ezt lehet valahogy OTTHON kezelni? Nem ilyen canesten meg ilyenekre gondoltam hanem ilyen aloevera stb stb. Bőrgyógyászhogy egyenlőre nem szeretnék menni.
Ui.: azért szőrös a képeken egy kicsit mert nem merem szőrteleníteni nehogy rosszabb legyen
Ha a dezodor ront a helyzeten, miért használod? Ki kellene tapasztalni, mi árt és mi használ neki, és ennek megfelelően kenni/nem kenni.
És akármennyire nem szeretnél, menj el bőrgyógyászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!