Kardos Áron kérdése:
Nem volt még magömlésem 14/F Baj lenne?
Figyelt kérdés
Mivel nyáron lettem 14, ez az utolsó évem általánosban, zavar hogy még nem történt meg. Ha készen állok majd jön magától? Ha már termel a herém spermát akkor majd az éjszakai magömlés bekövetkezik? Kéne egy kis felvilágosítás...2016. nov. 25. 21:19
2/3 anonim válasza:
Nem maszturbáltál még soha? Amúgy nem törvényszerű az hogy éjszakai magömlésed legyen, nekem pl sose volt pedig már 21 vagyok. Ha lenne valami kérdésed, irj nyugodtan privátot.
3/3 anonim válasza:
Nem baj,csak nemileg még éretlen,fejlettlen vagy.
Nem mindenkinek van éjszakai magömlése,sokaknak csak maszturbáláskor és sexnél van.
Legkésőbb 16 éves korodba kell hogy a szervezeted spermát termeljen.
Milyen magas vagy?Mikor kezdtél szőrösödni?
Sokak akik a te korodba alacsonykák gyakran jóval később kezdenek el érni,később lesz szőrzetük,spermájuk.Őket későnérőknek hívjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!