Korai magömlésem van. Mit tehetnék még ellene?
Talán mert nem recskázol naponta!
Napi 1 minimum az mindent megold!
Na most olvastam csak végig a kérdést, és fogom a fejem.
Lidokaint, vagy bármit eszedbe ne jusson kenni a gumira vagy a farkadra, mert garantált a gumiszakadás.
Tönkreteszi az anyagát, és az olaj is.
5-10 perces menetekkel szerintem nincs baja egy nőnek sem, főleg ha 2-3 órán belül akár 3x is meg tudod csinálni (nálam ritka, nem vagyok néger sajnos). De azt zokon veszik ha szétgyalulod a sunát és aztán napokig ég, meg fáj. Amelyik nő el akar élvezni az elélvez 10 perc alatt is. De az én tapasztalatom az, hogy max fél óráig tudják élvezni a folyamatos reszelést, aztán már kábé a hátuk közepére sem kívánnak max szolidaritásból hagyják magukat, vagy sértésnek veszik, ha nem vagy képes elélvezni tőlük.
PC izom erősítése. Keress rá a neten. Én eddig csak pisilés közben gyakoroltam. 2 napja próbálkozom így az elélvezés előtt, 2-szer már majdnem sikerült, ma pedig már sikerült is. Szóval ez mindenképp egy működő technika, csak kell gyakorlás!!! Emellett kipróbálom a durex performax gumiját, az elvileg gátolja valamennyire a makk érzékenységét, továbbá a bordázat miatt a nőnek is jó. Hamarosan kiderül. :)
(A nevemmel ellentétben nem 18 éves vagyok..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!