19 fiú,61 kilóval,178 centivel. Én szeretem igy magam de egeszseges?
Rengeteget eszek, villanyszerelo vagyok, sok fizikai munkat vegzek. En maszok ki mindenhova, mindenre fel, mert megvan hozza az alkatom a kolegakhoz kepest, szeretem is igy magam.
Van egy kis apuhasam, de nem nagy hordo, nem vagyok vaskos de a sajat testsulyom ugy dobalom ahogy akarom
Igazabol anya nincs megelegedve a sulyommal szerinte sovany vagyok
Evek ota 63kilo korul (+-1) mozgok.. es tenyleg nem lehet azt mondani hogy keveset eszek
Hát átlagos.. reggelire 2-3 szelet kenyér, kolbásszal stb vagy 3-4 tojásbol rantotta..
Ebed is leves meg pl 2 tanyer masodik..
Vacsorara rengeteget eszek bar aztmondjak nem egeszseges, de tobbet eszek mint reggelire, 5+ szelet kenyeret megbirok
Meg 2 fo etkezes kozt is eszek ha megehezek
De ha ugy van kaja amit szeretek, pl ma sulthurka, kolbasz, tortkrumpli akkor reggelire, ebedre vacsorara 2-2 tanyerral betolok meg még igyis eszek kozte ezt azt ha megkivanok valamit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!