Nem biztos de lehet h fitymaszűkületem van....mi ilyenkor a teendő?? azt olvastam a körülmetélés a legjobb módszer....egyébként a körülmetélés után kényelmes lesz valaha is odalent??
2010. ápr. 29. 18:17
1/8 anonim válasza:
még várjál a körülmetéléssel, mert lehet, hogy nyúlni fog a bőr.
2010. ápr. 29. 19:01
2/8 anonim válasza:
krémmel is lehet javítani a problémán,lazzítani,csak a legvégső esetben válaszd a körülmetélsét,mert rosszul sülhet el,csúnya lehet és van akinek kényes lett a makkja,folyton kiszáradt,hámlik a bőre és kenegetni kell a műtét után.
2010. ápr. 30. 13:21
3/8 anonim válasza:
EE-nek írd ki ezt a kérdést,ő tud tanácsot adni,ovatosan otthon fürdéskor hátra kell húzi,állítólag néha ilyenkor kicsit vérezhet is,lehet még nyújatni a bőrőn.
2010. ápr. 30. 13:34
4/8 anonim válasza:
Nekem pl ez van, csúnya is lett, meg nagyon kellemetlen, ahogy kiszárad, hegesedik, foltosodik... ahogy lehet, kerüld el a teljes körülmetélést, mert utána már soha nem leszel a régi és nincs visszatánc, én most hiába adnék százezreket, milliókat, már nem lehet visszaállítani :(
2010. ápr. 30. 13:37
5/8 anonim válasza:
Na de a zsidókkal, muszlimokkal mi van? Őket még gyerekként körülmetélik.
2010. máj. 1. 19:22
6/8 anonim válasza:
Zsidók fúj,eladták az országunk.De ezek évezrdek óta csinálják a muszlimokkal együtt.És igen is el lehet rontani egy ilyen műtétet.De krémmel lehet lazítani a fitymán nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni.Voltak itt korában hasonló témák,valahol még krémeket is írtak,nézz utána.
2010. máj. 2. 12:48
7/8 anonim válasza:
A zsidók és muszlimok között is vannak, akik póruljártak, a neten nem nehéz utánanézni.
Azért a férfiak még arc és név nélkül se szokták világgá kürtölni, hogy a péniszük ronda, vagy nem működik, vagy nem olyan jól működik.
Ennek ellenére lehet tudni, hogy 10ből két körülmetélt általában elégedetlen. Legalábbis én ezt látom, már sok éve.
2010. máj. 4. 09:32
8/8 anonim válasza:
Hát igen valaki az egészségessel is az,hisz nőknél is van akinek az adott része már önmagában sem szép,és egy műtét is elég sokat tud rontani,hisz jól el lehet szúrni,meg sok csajnak,nekem se jön be.De tényleg vannak más lehetőségek is,a körülmetélés a legutolsó módszer szokott lenni,ez a végső eset legyen én csak ezt tudom a srácnak javasolni.
Lehet krémmel vagy ha az nem működik egy apró bemetszéssel,ami nem is látszik lazítani,annak a kisbőrnek védelmi funkciója van,nem kell elrondítani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!