Aki 50év felett van az él szexuális életet? Egy normális pár hany eves koráig csinalja? Még 70evesen ég a vágy? Meg csak 18 vagyok még nemtudok dolgokat, aki tapasztal mar írjon pls?
Figyelt kérdés
2016. nov. 19. 20:29
11/13 anonim válasza:
Hogyne lenne szex. 50 év nem olyan sok ám, csak most gondolod így 18 évesen. Ha egészségügyi probléma nincs, vérnyomás probléma vagy valami más, erekció is van egy férfinél élete végéig, max kevesebb stb. Spermák is nemzőképesek lehetnek 70 évesen is. Régi öregeknél ez nem volt téma (kb akik 1920-30as években születtek, kb én nagyszüleim), de egyre többen hamarabb elvesztik a nemzőképességük, egyre fiatalabban van erekció probléma. A mostani életvitel ennek sem tesz jót. Vággyal inkább az a gond, hogy szerintem sok 50 körüli fásult. Házasságban társas magányban él, nincs szex a párjával. Ha elválik vagy özvegy lesz nem lesz új párja és nem hiányzik neki a szex azért van mert már belefásult az életbe. Aki kiegyensúlyozott, normális, egészséges élete van annak 50 körül is van házastársával szex, és nem szökő évente és nem kényszerből, hogy na tudjuk le. Ha nincs párja akkor van kapcsolat valamilyen szinten, mert a szex kell. idősen ez ember más nem úgy van, hogy bárkivel csak szex legyen, vagyis normális esetben ez fiatalon sem így van,de nyilván gyakoribb a vágy, már attól be tud indulni testi reakció ha ránézel valakire. De ez már fiziológia, hormonális dolgok is. A lényeg ha valakivel lelkileg jól megvagy akkor szex is van, ha nem akkor nincs vagy csak immel-ámmal. És ez egyenesen arányos, minél jobban valakihez kötődsz lelkileg, minél jobban szerelmes vagy annál jobban nem bírod ki, hogy hozzá ne érj. Érdemes az ilyen kapcsolatot kivárni, ami testileg-lelkileg is tüzes, igazi társak tudtok lenni. Azért nem kell kapcsolatban lenni ja mert már ennyi éves vagyok már illik a családot alapítani, már ennyi ideje együtt vagyunk mit szól a család ha szakítunk inkább házasodjunk össze. Lelki kapcsolatból kell, amineka testi része is jó és akkor nem lesz sírás rívás, hogy 1-2 év után nincs már szex a kapcsolatban, vagy csak havi egy. Gyerek megszületik akkor sok nő még 2 év múlva is a szülésre fogja, hogy azért nincs szex. Normális kapcsolatban alig bírja kivárni az ember a 6 hetet, hogy összebújhasson normálisan, ne csak kézimunka, szájjal stb oldja meg. A lényeg a vágy szerintem akkor marad fent ha a megfelelő ember van melletted.
12/13 anonim válasza:
91 éves (kilencvenegy) hölgy ismerősöm panaszolta hogy hiányzik neki a szex, és elmondta hogy néha maszturbál. 17 évesen ment férjhez, két férje volt, most özvegy. 78 éves koráig élt nemi életet, és most csak azért nem él, mert nincs kivel. Ágyhoz kötött. 70-esnek néz ki.
13/13 anonim válasza:
Mi hatvan fölött vagyunk a párommal ( de nem egymás MELLETT, hanem EGYÜTT élünk), és szex nemcsak hogy van, de nem is "szabályosan" az ágyban történik, megszokásos alapon, hanem teljesen spontán, ahol és amikor éppen eszünkbe jut és van a rá lehetöség.
Egy jó kapcsolatban eltöltött sok évtized után természetes, hogy a másikat kívánjuk és ilyen módon is örömet szerzünk egymásnak (meg magunknak is), és a sezrelmet nemcsak érezzük, hanem testileg is kifejezzük (és élvezzük)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!