A makkomon van valami fehér Kiskorom óta Nem tudom, hogy ez normális-e? Ez valami higiéniai vagy nem tudom hogy mi lehet
Figyelt kérdés
2016. szept. 24. 20:19
1/10 anonim válasza:
nem mosod és itt reklámozod a f**z-túródat...
2/10 anonim válasza:
Látatlanban nem lehet megmondani miről beszélsz...
6/10 Ay carramba! válasza:
Én tudom!
Kérlek szépen azok fehérjék, melyeket a makk alsó részén elhelyezkedő "bimbók" termelnek. Ha megnézed a sajátodon, akkor látni fogod őket alul, azok termelik. Ezt fürdéskor kell lemosni, különben begyullad, és fáj, nem tudod felhúzni a fitymád.
7/10 anonim válasza:
Makkon lévő fehér pöttyök ártalmatlanok,esztétikai hiba,sok férfinak van.pearly penyle papules a neve.
8/10 anonim válasza:
5-ös válaszoló ki az az Éva??
9/10 anonim válasza:
Még a kép alapján sem tudom milyen fehér valamiről beszélsz, ez egy teljesen egészséges makk...
10/10 anonim válasza:
Valószínűleg nincs semmi baj a makkoddal, csak meg akartad mutatni! De ha zavar cseréld el mogyoróra, és add oda a mókusoknak! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!