Ettől nem vagyok elhízott igaz?
Figyelt kérdés
22 éves srác vagyok 180 centi,76 kiló.Amikor ülők tökre elhízottnak érzem magam a bőrredők miatt,de ha állok majdnem lapos a hasam.Voltam már elhízott ezért nagyon félek az elhízástól.2016. nov. 8. 18:46
1/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy elhízott! Ez a súly a magasságodhoz éppen megfelelő.
2/7 anonim válasza:
Szia!
Ha voltál már nagyon elhízva(én voltam, több mint 30 kg-ot adtam le) akkor a bőrredők oka lehet az, hogy a bőr nem tudott teljesen visszafeszesedni. Egy 180 cm-es ember 76 kg-mal lehet elhízott és sportos is, ami számít az nem a testtömeg, nem is a BMI index, hanem a test zsír-izom aránya. A testzsírt némelyik patikában max 200 Ft-ért meg tudod mérni, van ahol a vásárlóknak ingyenes, lehet kapni testzsírelemző mérlegeket is 4-5 ezer Ft-tól akár a 40-50 ezres kategóriáig, egy olcsóbb is lehet jó de ki kell fogni, én már több ilyen mérleget próbáltam mire megtaláltam azt amelyik kb reális értéket mutat
3/7 A kérdező kommentje:
100 kilóról fogytam le erre a súlyra,de néha még mindig kövérnek érzem magam.
2016. nov. 8. 19:29
4/7 anonim válasza:
Szerintem ha álló helyzetben feszes a hasad és ülve nem, főleg ha 100 kg-ról fogytál le akkor az a megnyúlt bőr miatt lehet, nekem is ez van, 180 cm-hez 76 Kg az csak akkor lenne elhízott ha szinte nulla izom lenne rajtad és gyakorlatilag zsírból "állnál össze", de ezt valószínűtlennek tartom. Viszont ha túlságosan lefogysz az ugyanúgy nem néz ki jól mint a kövérség és lehet hogy nem ide tartozik, de nem egyszer mondták nekem csajok(amikor épp túl sovány voltam) hogy kifejezetten szexynek találják ha egy pasinak van egy kis hasa, hízzak egy kicsit akkor a testem is jobban fog tetszeni nekik(persze a 100 Kg az már sok)
5/7 A kérdező kommentje:
Annyira vékony még nem vagyok,kicsi hasam van,de ülve nagynak tűnik,és az önbizalmam az kicsi
2016. nov. 8. 20:20
6/7 anonim válasza:
én 10 centivel magasabb vagyok és 10 kilóval nehezebb, mégse vagyok elhízott, hanem sportos
e testzsír számít az esetedben
16/f
7/7 anonim válasza:
Én 178 cm vagyok és 70 kg, mégis soványnak számítok, mert a testzsírszázalékom nem éri el még a 17%-ot sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!