Fiuk! Ha egy erdei túrán vesztek részt, akkor, ha pisilni kell elintézitek ott a bokorban, vagy megvárjátok míg újra wc közelébe értek?
Erdei túrán még nem találkoztam wc-vel.
Városban azért van olyan program, amikor van wc. Pl. múzeum. De be is lehet ülni valahova egy italra, ha nagyon kell és ott megoldani a wc-t is.
Na meg a városban mindenki előtt pisilni??
Pisilni bokorban vagy fa tövébe. Nagydolog még nem volt hogy annyira kellett, de szerintem meg tudnám oldani wc nélkül. Városban természetesen a wc-t veszem/vesszük igénybe.
18
Fiú és lány is simán megoldja a túrákon a bokorban,ebből soha nem csinálnak problémát.Már ha rendes túráról van szó,nem ilyen -bemegyünk félórára a kiserdőbe- szintű dologról.
Sőt értelmesebb túrázó mindig rak el egy guriga wc papírt is mert ha rájön a szapora akkor is csak a bokor marad ..
Igaz, lány vagyok, de egy 10 órás túránál szerintem senki nem fogja megvárni a végét. Hacsak nem csak a végén jön rá a pisilhetnék.
Városban meg bunkóság bokorba szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!