Ez a pénisz növelő módszer működik?
Jelq technika, amellyel a barlangos test tágulását érhetjük el... vélemény?
19 éves vagyok és csak 12cm a péniszem, ami nagyon zavar. Ha sikerülne legalább 1-2 centit még szereznem az már nagyon jó lenne.
12cm az elég kicsi. Én eléggé nagy testsúllyal rendelkezem, és úgy 14 (ha sikerülne lefogyni, és eltűnne a nagy zsírréteg a péniszem körül, akkor nyernék durván 3-4 cm-t is)
Nem lehet, hogy nálad is ez áll fent?
Ha mégsem sajnos akkor ezt kell elfogadnod. Olyan lányt találni aki csak a kicsit bírja. (Nem akarom összetörni az álomvilágot, de a méret igenis számít. Ha nem működik jól a szexuális életed egy lánnyal, akkor halott ügy a kapcsolat is.)
A másik megoldás, hogy találsz egy olyan lányt akinek ez a tökéletes méret! Sokan vannak azért.
Elfogadni nem nagyon tudom. Alacsony is vagyok (170cm) és ezért is kezdtem el edzeni már vagy 1 éve, hogy jó testtel kompenzáljam az alacsonyságom és a cerka méretét.
18-20% lehet a testzsírom. Ha leviszem 11% körülire akkor se hiszem hogy sokkal jobb lenne. Max 1 centit nyernék, de ha újra tömegelni kezdek, akkor el is tűnne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!