Piros makk, de csak víz alatt látszik. Mi lehet az?
Hali!
Látom, értelmes választ eddig még nem kaptál,...
Akkor megbeszéljük? :-)
_ Úgy érted, sötétebb vagy világosabb piros, mintha kibukkan a vízből? Nem inkább lilább?
_ Fájdalomérzet, égő érzés nincs, gyulladást nem észlelsz normál állapotban a makkodon?
_ A makkod mennyire érzékeny? Szokott fájni, ha hozzáér vmi?
_ Ezek a piros pöttyök mekkorák és helyileg hol helyezkednek el? (Makkod jobb/bal oldali peremén, felszínén, annak árkában, az árok alatt a fityma bellemezének makkhoz forradása alatt... stb.)
_ Ezek a pöttyök mennyire érzékenyek? Zavarnak téged, vagy konkrétan te mit hiszel, mik le7nek azok? Vannak félelmeid?
_ Korod?
Egyelőre ennyi. Most hagylak válaszolni! :-)
Üdv: EE
Hát nekem már volti ien.. nem fáj semmit nem érzek, ugyan olyan, csak piros pontok vannak a makkomon. ez szerintem egyfajta gombás fertőzés...legalább is a múltkor az volt:D
vettem rá canestent szal nem hiszem hogy gond lenne:P
Hmmm...
azt nem nagyon értem, hogy ha tudod mi a helyzet, tudod a megoldást is, akkor miek írtál ki egy kérdést?
Bevallom őszintén, komolytalannak tűnik ez az általad nyitott topik.
Ne sértődj meg, de én ennyiből ezt érzem, és úgy glom, hogy ezt a korábbi komolytalan hozzászólások is jelzik.
Magyarul, ha nincs baj, ne kiálts segítségért!
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!