Merevedési problémák 21 evesen mi lehet baj?
Figyelt kérdés
Előzö baratnomnel elsomenet utan rogton johetett a masodik utana a harmadik most meg neha mar az elsobe belekodakod egy kicsit aztan ujra jo minden csak nem olyan kemeny..
cigi csak neha bulikba a sok stessz okozhatja? Vagy esetleg meg mi okozhatja?
#Merevedesiproblema
2016. okt. 17. 16:18
11/19 szamo77db válasza:
Szakemberhez kéne fordulni ezzel!
12/19 A kérdező kommentje:
Es milyen szakemberhez ?
2016. okt. 20. 19:16
13/19 szamo77db válasza:
Én a helyedben a háziorvosomhoz fordulnék első körben, neki elmondanám, amit itt leírtál és segítséget, irányítást kérnék tőle. Biztosan tudja, milyen orvoshoz kellene elmenned. Nyilván adna beutalót is.
14/19 A kérdező kommentje:
Igeen ez jo lenne ha egy varosba elnek es nem ismerne senki de egy kis faluba ahol mindenki ismer mindenkit mas !! Nem akarom h en legyek a tema
2016. okt. 21. 10:10
16/19 anonim válasza:
Menj urológushoz. Oda nem kell beutaló és biztos tud segiteni rajtad. Ha meg nem, akkor max tovább küld andrologiara(ez olyan mint a nőknek a nőgyógyászat csak fiúknak és hormonális gondokat is tudnak ott kezelni)
17/19 A kérdező kommentje:
Koszonom !! A segitsegeket !
2016. okt. 22. 17:24
18/19 anonim válasza:
Nem tudom hogy hogy megy falun, de elméletileg az orvos nem mondhatja el senkinek sem, hogy neked mi a bajod. Köti az orvosi titoktartás. Ha megteszi, megszegi orvosi esküjét. Tehát ha falun elmennél háziorvoshoz akkor ugyanúgy meg kéne tartania a titkod/betegséged, mintha nagyvárosban mennél el. És ugyanez vonatkozik az ápolókra, de ha zavarna az ápolónő, szerintem lehet kérni az orvost, hogy szeretnél kérni egy négyszemközti kivizsgálást.
19/19 A kérdező kommentje:
Igeeen ennek igy kellenne tortenie :D de nem egyszer halottam mar kibeszelni a masikat h hallotad h ennek mi baja van
2016. okt. 23. 00:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!