Rövid a fitymafékem? Vagy felesleges ezzel foglalkoznom? (privátban kép) 22/F
22 éves srác vagyok és azt szeretném megkérdezni hogy mikortól számít a fitymafék rövidnek? Az a helyzet,hogy alap helyzetbe a fitymámat minden gond nélkül a makk mögé tudom húzni, merev állapotban is hátra tudom húzni a fitymámat a makk alá kb.1-2 cm-re de attól lejjebb már nem nagyon tudom húzni mert akkor már érzem hogy feszül. A lényeg, tehát hogyha lehúzom a makkom alá 1-2 cm-re a fitymám és tovább akarom húzni akkor az is meg csak akkor már eléggé megfeszül. Így is a makk mögé tudom húzni, de ha tovább húznám , vagy erőteljesebben akkor a faszülő érzés ismét fellép. Illetve mikor a fitymám a makk mögött van és én tovább húzom a bőrt hátra a makkom enyhén előre bukik. A kérdésem tehát, hogy ez lehet e a rövid fék miatt? És ha igen akkor mi a teendő?
Az elmúlt években voltam számos urológiai vizsgálaton,igaz hogy nem emiatt a "probléma" miatt hanem azért mert kissé balra görbül a péniszem és ezeken az urológiai és andrológiai vizsgálatokon eléggé tüzetesen megvizsgálták a péniszemet,még merev állapotban készült felvételeket is kellet mutatnom az orvos a vizsgálat után azt mondta hogy semmiféle hegesedés nincs és hogy a görbülettel semmi teendő nincs azt sem említette hogy rövid lenne a fékem. Iga hogy nem ezzel a problémával mentem el a vizsgálatokra ()urólógiai,andrológiai) vizsgálat de szerintem ha probléma lenne akkor az engem vizsgált szakorvosok biztosan szóltak volna hogy a fitymafékemmel baj van vagy valami ilyesmi. Ön szerint is szóltak volna a szakorvosok hogyha látták volna hogy probléma van!? Egyébként eddig a szexuális életemmel semmi probléma nem volt bár még óvszer nélkül nem szexeltem egy lánnyal sem.
Komoly a baj? Szükséges lenne újabb urológust felkeresnem? Vagy feleslegesen aggódom? Szóltak volna ha baj van? Normális ez?
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat! :)
Nekem is rövid eléggé.A szexben eddig még nem akadályozott.
Küldj egy képet ha gondolod
:) :) :)
Figyu!!!
Semmi gondod sincs, hidd el!!!
Fel jön a bőr, tudsz közösülni, tudsz majd családot alapítani!
A többieknek meg kűld el a képet a "szerszámról" és hidd el lesz köztük olyan is, aki majd a tel. számodat is fogja kérni!
:) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!