Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha elvágták a fitymafékem és...

Ha elvágták a fitymafékem és körülmetéltek, akkor meddig tudom majd lehúzni a bőrt a péniszemen?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, az orvos nemrég megállapította hogy fitymaszűkületem volt, a fitymafékem is rövid volt, és fitymatúltengésben is szenvedtem (úgy látszik elég selejtes gyártmány volt a dongerem, na :D). 5 napja metéltek körbe részlegesen (kb. a makk feléig) és a fitymafékem is teljesen eltávolították. Ezek után körülbelül meddig fogom tudni hátrahúzni a bőrt? Mert eddig a makk alá sem ment. Az igaz hogy így akár több centivel a makk alá tud is majd menni, mert gyakorlatilag már semmi sincs ami tartsa?

2016. júl. 17. 13:20
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
lehetséges, miért nem próbálod ki. :D
2016. júl. 17. 13:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát ha kipróbálnám szerintem mehetnék is vissza a kórházba, mert mind a 8 öltés felszakadna valószínűleg. Most 5 nappal a műtét után örülök ha hátra tudom húzni addig hogy le tudjam fertőtleníteni a varratot, így is egyből el kezd belőle szivárogni a vér. Plusz kb. a másfélszeresére van dagadva még mindig.
2016. júl. 17. 13:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
oh, akkor megértem.
2016. júl. 17. 13:48
 4/4 anonim ***** válasza:
54%
A leirtak alapján,ha gyógyult leszel,a bőrt annyira hátra tudod húzni,hogy teljesen simának látszik a tövéig .
2016. júl. 17. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!