Hogyan lehet kiszedni a fülből mélyről a fülzsírt?
Figyelt kérdés
Nem bizti hogy az, egyik nap viz ment fülembe az ki is jött rá 1 héttel kezdődött, hogy a fülemben nagyon mélyen ragacsos anyagot érzek.(mint a fülzsír) Néha összeragad akkor eldugul a fülem néha szétjön. Protáltam már kiszedni fülpiszkálóval de olyan mélyan van h nem tudom ha benyúlok oda csak beljebb tolom.2016. okt. 8. 13:49
11/14 szamo77db válasza:
Ne barkácsoljál otthon! Menj el a fül-orr-gégére és ott rendbe teszik neked. És ne szégyelld magad, előfordul az ilyesmi. Egyszer nekem is mosták már ki, nem kellemetlen.
12/14 A kérdező kommentje:
nem terveztem a dobhártyámnál matatni köszi válaszokat :D
2016. okt. 9. 11:45
13/14 anonim válasza:
Audi spray nem jó. A fül-orr-gégészek óva intenek tőle, ugyanis vízbázisú és víz nem szabad, hogy fülbe menjen.
14/14 hosszúhajú válasza:
több spray van, mind másra. pl auceron a vizet párologtatja, boramid és vaxol a dugulást oldja - nézz utánuk. pálcika tilos - benyomja . tapasztalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!