Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan lehet kiszedni a...

Hogyan lehet kiszedni a fülből mélyről a fülzsírt?

Figyelt kérdés
Nem bizti hogy az, egyik nap viz ment fülembe az ki is jött rá 1 héttel kezdődött, hogy a fülemben nagyon mélyen ragacsos anyagot érzek.(mint a fülzsír) Néha összeragad akkor eldugul a fülem néha szétjön. Protáltam már kiszedni fülpiszkálóval de olyan mélyan van h nem tudom ha benyúlok oda csak beljebb tolom.

2016. okt. 8. 13:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Fülészetre kell menni. Fülmosás lesz. Nem fáj, csak furcsa. Mintha telenyomnák a fejedet vízzel. :)

Akármivel belenyúlsz, ami vékonyabb, mint a saját kisujjad ujjbegye, csak beljebb tolod - bármikor, nem csak most, amikor már olyan, mintha stb. Ha sokat piszkálod, be is gyulladhat, és akkor nem fülmosás lesz, hanem fájni fog, de nagyon!

2016. okt. 8. 13:55
 2/14 anonim ***** válasza:
87%

Jól mondja az 1-es kommentelő! :)

Egyáltalán nem kellemetlen kezelés, már én is voltam fülmosáson, de ugyanezt meg tudja csinálni a háziorvis is, így felesleges elmenni a Fül- orr- gégésuetre :)

2016. okt. 8. 13:59
 3/14 anonim ***** válasza:
*gégészetre
2016. okt. 8. 13:59
 4/14 anonim ***** válasza:
74%
Sehogy. Parafin olajat vegyél a patikába és csepegtetőt azzal csepegtess a füledbe, ez oldja a zsírt. Illetve, ha nem kapsz azonnal időpontot esetleg fülészetre. Veszek egy fecskendőt picit melegebb vizet teszel bele és magadnak kimosod.
2016. okt. 8. 14:01
 5/14 anonim ***** válasza:
Veszel*
2016. okt. 8. 14:01
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen ne barkácsolj! Csak két füled van. És nagyon tud fájni, ha begyullad. Menj el a fülészetre. Nem kell beutaló, nem kell időpont. Kivárod a sorodat, és kb 5 perc alatt kimossák a füledet. És még átnézik az egész berendezést is ( orr-fül-gége)
2016. okt. 8. 14:09
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Parafin olajat lehet csepegtetni, mint fentebb írták.

Sima vízzel ne próbáld kimosni a füledet, mert hallójárat-gyulladást okozhat és az is meglehetősen fáj.

Amikor orvos mossa ki, ő sem sima vízzel mossa.

2016. okt. 8. 14:12
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

parafin olaj valóban jó, de a sok fülzsírt már nem oldja csak lejjebb csúszik tőle és eldugítja a fület. Tehát most kizárólag fül-orr-gégész, aki kimossa, ha szükséges és kicsit gyulladt tesz még bele gyógyszeres gézcsíkot, majd utána vehetsz parafinolajat gyógyszertárban (kérd, hogy a kupakja cseppentős legyen) és heti 2x csepegtess mindkét fülbe 1-2 cseppet.

Ez valóban folyamatosan oldani fogja.

2016. okt. 8. 15:21
 9/14 anonim ***** válasza:
72%
Régen az "audi spray"-t is reklámozták mint egyedüli megoldást, nem tudom ez is mennyire oldja.
2016. okt. 8. 17:32
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok: hallottam már olyat, hogy a dobhártya is átszakadhat a szakszerűtlen fülmosástól, úgyhogy magadnak semmiképp!!!
2016. okt. 8. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!