Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha odalent nem vágom le tövig...

Ha odalent nem vágom le tövig a zsőrt, kkor is megerősödik/több fog nőni? 16f

Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 18:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
a vágástól mindenképp megerődödik, teljesen mindegy, hol vágod el. a borotvától szontén megerősödik. egyedül a gyanta és az epilátor, amitől nem, sőt attól gyengül/ritkul a szőr
2010. ápr. 24. 18:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Mondja már el valaki, hogy milyen logika útján jut el ahhoz, hogy ha borotválja akkor több szőr nő? Ez a világ legnagyobb baromsága. Egyszerűen a szőrszál vastagszik a rendszeres vágástól, borotválástól. Mint a haj,azt is azért kell gyakran vágni, hogy megerősödjön.
2010. ápr. 24. 18:47
 3/12 anonim ***** válasza:
hát nem nő több tőle, inkább csak többnek látszik, mert ami eddig olyan gyenge meg pihés volt, hogy nem is látszott, az a sok borotválástól rendes szőrré lesz
2010. ápr. 24. 18:49
 4/12 anonim ***** válasza:

nem nő sem több sem vastagabb.

azért érezhető eleinte vastagabbnak mert még nem nőtt ki teljesen a bőrből és szúr, de aztán ugyanolyan mint a borosta, szakállá nő, ami nem szúr már, mint ahogy lábon sem lesz erősebb ha teljesen kinő.

Ja és elmondanám, hogy nekem sem az epilátortól, sem a gyantától nem gyengült meg, ez is nagy baromság.

annyi van, hogy a borotvától hamarabb kinő, mint a másik kettőtől, tehát tartósabb.

2010. ápr. 24. 19:03
 5/12 A kérdező kommentje:
Kvázi, ha egyszer lehúzom, akkor onanntól kezdve pl hetenként megint kell?
2010. ápr. 24. 19:09
 6/12 anonim ***** válasza:

Hát amikor én még borotváltam, volt hogy 3 naponta kellett nekiestem, mert engem zavart a borosta is.

Ezért váltottam gyantára és epilátorra, most felváltva használom őket.

2010. ápr. 24. 19:22
 7/12 A kérdező kommentje:
Fiuként?
2010. ápr. 24. 19:23
 8/12 anonim ***** válasza:
71%
Nekem nem szőrös, ezért nem tudom. Nekem csak körülötte szőrös, de azt borotválni kell mert amugy a lányok elrohannak! Bár apám szerint az igazi férfinak szőrös a melle és büdös a lába!:D
2010. ápr. 24. 19:27
 9/12 anonim ***** válasza:

Ja bocs azt nem olvastam, hogy pasi vagy :D

de nyílván ugyanez vonatkozik fanszőrre is :)

2010. ápr. 24. 19:36
 10/12 anonim válasza:

Azért én nem mondanám lányok elszaladnak, ha meglátnak egy szőrös férfit. XD Nem én vagyok az egyetlen, akinek a szőrös jobban bejön. Szerintem előbb válassz párt, aztán borotválkozz, ha ő is úgy akarja.

És DE, igenis erősödik ha borotválod. Ha viszont legyantáztatod, akkor tele leszel piros foltokkal, és gyulladt szőrtüszőkkel, amint elkezd kinőni, és az sokkal taszítóbb mint a szőr.

Az eredeti kérdésre meg: ha ollóval vágod, akkor is erősökik, de fiú vagy, épp elég ha naponta megfürdesz, és az arcodat borotválod XD

(24L)

2010. ápr. 25. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!