Ha odalent nem vágom le tövig a zsőrt, kkor is megerősödik/több fog nőni? 16f
nem nő sem több sem vastagabb.
azért érezhető eleinte vastagabbnak mert még nem nőtt ki teljesen a bőrből és szúr, de aztán ugyanolyan mint a borosta, szakállá nő, ami nem szúr már, mint ahogy lábon sem lesz erősebb ha teljesen kinő.
Ja és elmondanám, hogy nekem sem az epilátortól, sem a gyantától nem gyengült meg, ez is nagy baromság.
annyi van, hogy a borotvától hamarabb kinő, mint a másik kettőtől, tehát tartósabb.
Hát amikor én még borotváltam, volt hogy 3 naponta kellett nekiestem, mert engem zavart a borosta is.
Ezért váltottam gyantára és epilátorra, most felváltva használom őket.
Ja bocs azt nem olvastam, hogy pasi vagy :D
de nyílván ugyanez vonatkozik fanszőrre is :)
Azért én nem mondanám lányok elszaladnak, ha meglátnak egy szőrös férfit. XD Nem én vagyok az egyetlen, akinek a szőrös jobban bejön. Szerintem előbb válassz párt, aztán borotválkozz, ha ő is úgy akarja.
És DE, igenis erősödik ha borotválod. Ha viszont legyantáztatod, akkor tele leszel piros foltokkal, és gyulladt szőrtüszőkkel, amint elkezd kinőni, és az sokkal taszítóbb mint a szőr.
Az eredeti kérdésre meg: ha ollóval vágod, akkor is erősökik, de fiú vagy, épp elég ha naponta megfürdesz, és az arcodat borotválod XD
(24L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!