A borotválkozástól megerősödik az arcszőrzet? Többi helyen megerősődött. Infok lentebb
Nem hormon, hanem genetika.
A szőke szálak, bármennyire is erős a szőrzeted nem lesznek olyan kirívóan macho-sak, mint a barna vagy fekete.
Fiatal vagy természetes, hogy borotválkozni akarsz, mert az valóban férfias, s több nőt ismerek, aki szereti a férfin a borostát, mint aki nem.
Érdekes dolog az emberi test, mert gondolom én a farkadat nem borotválod, még is erősebb ott lent a szőr, mint az arcodon.
Ha azt akarod, hogy férfiasodj, akkor láss neki a rendszeres borotválkozásnak.
De ne vidd túlzásba!
Ha érzékeny a bőröd, csak óvatosan.
Szoktasd az arcbőröd, mert minden borotválkozás megviseli a bőrt.
Első vagyok.
Az, hogy mennyit bír a bőröd neked kell kitapasztalnod.
Mondjuk, ha este borotválkozol, másnap reggelre már érzet, hogy serceg ( erősségtől függ ) , aznap hagyd pihenni a bőröd. Másnap, ha nem érzel irritációt, akkor megpróbálhatod. Irritáció alatt értem, szőrtüszőgyulladás, vagy kezdődő pattanás.
Hogy mindegy e, milyen időközönként borotválkozol?
Igen, csak vigyázz nem terheld túl a bőröd.
Gondosan válaszd meg a borotva fajtáját, s lényeg, hogy a szemérem, s egyéb testrészekhez használt borotvát, ne használd az arcodon.
Legyen minden részre egy-egy elkülönített borotvád.
Nem mindegy a bőrödnek melyik balzsam jó ( szeszt nem ajánlom, bár én azt használok, de kinek mi ).
Inkább hidratáló krémet használj utána, mert az ápolja a bőrt, a szesz szárítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!