Gynecomastia műtét esetén, ha megvan róla minden papírom, melyik sebészetet keressem fel?
Sima sebészet, vagy plasztikai műtét osztály? Ultrahangon voltam, belső kivizsgálás megtörtént, orvosok szerint ezt meg kéne mutatnom egy sebésznek, de kicsit bezavar hogy egyébként ezt plasztikai műtétnek nevezik.
Akinek esetleg volt ilyen műtéte, azoktól kérdezem, hogy mást is kérhetnek? Csak mert nekem azt mondták, ha megmutatom egy sebésznek papírok mellett biztosan megoperál, hiszen TB támogatott műtét, endokrinológus és ultrahangos javaslatom van róla.
mert ez nincs kötelezően lefixálva, ki hova tartozik?
Eredetileg vidéken, de tartózkodási helyem Budapest, szóval Pesten is van bejelentett lakcímem.
Pesten is vettem már igénybe egészségügyi ellátásokat, fogászatot, Semmelweis egyetemen is voltam, mindenhol ilyenkor a tartozkodási (második lakcímem) írják rá a papírra...
Te melyik főorvost ajánlod egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!