Fáj a bal herém, szerintetek komoly?
Egy hete elkaptam valamiféle vírusos fertőzést, minek következtében piros pöttyök jelentek meg a szájamba és a torkamon. Most kezdek helyrejönni belőle. Tegnap délután kezdett kicsit fájni a bal herém amikor lábon álltam, továbbá a hasam körül is enyhe fájdalmat éreztem. Nincs étvágyam. Ha lefekszem teljesen elmúlik a fájdalom, ülő helyzetben kicsit fáj, de állva erősebben.
Amikor kezd fájni a herém, akkor a hasamba is kis fájdalom jelentkezik, de egyszerre múlik mindkettő el. A fájdalom nem erős, de elég kellemetlen. Forduljak azonnal orvoshoz, vagy egyből urulogushoz? Vagy várjak még pár napot, hátha elmúlik?
Köszönöm a segítséget!
Szia! Egyelőre a háziorvoshodhoz menj el még ma, bár elképzelhető hogy antibiotikumot fog felírni neked!
Igyál sok gyógyteát, csalánteát, és a folyadékpótlásra fokozottan figyelj oda!
Lenne amúgy a problémádra bio-bb megoldás is, ami viszont nem károsítja a szervezetedet, mint a gyógyszer, de ez most nem ide tartozik.
Semmikép ne várj, ne tegyél fölösleges időrabló kerülőt a háziorvoshoz, irány az urológia, NEM KELL BEUTALÓ!
Gondolj arra, hogy egy banális mumsz-tól meddővé lehet válni, akkor a vírus is okozhat életre kiható bajt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!