Hol lehet férfiaknak hpv szűrésre menni Budapesten?
Nem rég voltam szexuális kapcsolatban egy lánnyal, aki három héttel később azzal vádol, hogy HPV fertőzést kapott el tőlem, a nőgyógyásza szerint condilomája van. Természetesen azonnal szeretnék elmenni egy szűrővizsgálatra.
Egyébként nincs és nem is volt soha látható szemölcsöm, a két korábbi exemnek nem volt problémája, illetve a szűréseik negatívak voltak. Nem gondolom, hogy én okozhattam volna a fertőzést, de szeretnék tudni arról, hogy ha elkaptam.
Szia,
Nekem anno ezt javasolták: [link]
Írd be a google-ba, hogy körúti rendelő, ott csinálnak ilyen szúrővizsgálatot.
Egyébként én is, viszont pont ezért félek, hogy esetleg én elkaphattam tőle. Szóval, ha most negatív, negyed év múlva akkor is vissza kell mennem még egy körre. :\
Egyébként egyszer nagyon megijedtem már ilyen témában (szerencsére téves riasztás volt), azóta szex után mindig használok intim szappant, továbbá egy karragén tartalmú síkosítót, ami a szakirodalom szerint gátolja a hpv fertőzést két különböző mechanizmussal. (Elég drága is...) De ettől függetlenül még mindig görcsben áll a gyomrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!