Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet a válasz erre?

Mi lehet a válasz erre?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel régóta jóban vagyok. A helyzet az, hogy én meleg vagyok (nem kell oltani érte és nem vonaglok a kamionon se) és nem tudom eldönteni, hogy ő is az lenne. Mondom ezt azért, mert vannak "gyanús" jelek. Pl. már régóta szoktuk együtt kiverni (egymásnak is), meg többször láttam (mármint ruhán keresztül), hogy amikor együtt vagyunk, merevedése lesz (persze nem mindig, de volt, hogy kicsit birkóztunk vagy ilyenek és akkor láttam vagy éreztem). Volt már, hogy spontán megsimogatta a kezem, meg ilyenek. Közben néha említi, hogy jó lenne egy csaj neki (nem volt még barátnője). Nem szokott meleg oldalakat nézegetni vagy bármi hasonló, no és persze külsőben semmiben "melegség" nem látszik rajta. Velem viszont nagyon közvetlen, imádom őt (mint barátot), ő is engem.

Az a baj, hogy tényleg jóban vagyok vele és tiszteletben tartom mások érzéseit, tehát semmiképp se akarok rányomulni vagy ilyenek, mert én barátként is elfogadom őt és pont ezt nem merem kockára tenni, na meg megbántani se akarom őt.

Kérlek titeket, hogy tényleg normálisan válaszoljatok, nagyon fontos lenne, hogy egy kis tanácsot kaphassak.

Köszi

2010. ápr. 24. 01:18
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
Szerintem látens.
2010. ápr. 24. 01:56
 2/34 anonim ***** válasza:
Sztem meg biszex..
2010. ápr. 24. 02:06
 3/34 anonim ***** válasza:
94%

Aműgy meg ti már rég nem baráti szinten vagytok..

A közös meg egymásnak kiverés már szex..

Bár nekem nincsenek barátaim de amikor voltak se vertem ki egyiknek se ők nekem akár csaj volt akár fiú..

2010. ápr. 24. 02:08
 4/34 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszel neki. Próbáld a legközelebbi birkózásnál megcsókolni.
2010. ápr. 24. 07:19
 5/34 anonim válasza:
100%

Miért nem ülsz le vele beszélni erről? Az a legtisztább dolog, mert ha megcsókolod, és ő nem akarta volna (pl. mert ő sincs tisztába a te érzéseiddel) akkor tönkre megy az egész kapcsolatotok - a baráti is.

Szerintem is túl vagytok egyébként már a csak baráti szinten, de én azért először beszélnék róla, aztán cselekednék.

Tudom, hogy nehéz, de ennyit ő is megérdemel, hogy tisztán lássa mi megy köztetek és ne legyenek kétségei, lehet, hogy ő is viszonozná az érzéseid csak nem meri nyíltan elmondani. Pont úgy, ahogy te is hezitálsz....

K.

2010. ápr. 24. 07:46
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérdezd meg tőle, hogy nem lehet-e több köztetek barátságnál. Tedd hozzá, hogy neked igy is jó, ne érezze túlzott nyomulásnak.
2010. ápr. 24. 07:51
 7/34 anonim ***** válasza:

Hali!

A 07:46-os K-nak teljesen igaza van!

Fontos lenne, hogy megbeszéljétek ezt a dolgot a btoddal, ahogyan, ha nem lennél meleg és tetszene egy csaj, akkor is meg kéne beszélni. Üljetek le nyugodt körülmények között, és mondd el neki, amit és ami miatt azt érzed.

* * *

Nem tudni, hány évesek vagytok, de serdülőkorban van a fiúknál egy olyan időszak (70-75%-a bevallotta, akikkel beszélgettem hasonló témákról), hogy amikor elkezdtek "érni", gyakran beszélgettek a csajokról is, de gyakran összejöttek mittomén órák után, és különböző dolgokat csináltak a sajátjukkal, vagy esetleg a társaikéval, akik ezt természetesen akkor és abban a körben engedték neki, és ugyanúgy megcsinálták. Ez egy fontos állomása annak, hogy valaki felnőjön. Ilyenkor még semmi nem fix, azonban általában a családi háttér befolyásolhat valakit abban, hogy homofil beállítottságúvá váljon. Az, hogy most kivertétek egymásnak, az még ebbe a kategóriába belefér. A kíváncsiság hajtott benneteket, így ökörködtetek, buzultatok. Vannak akik ezt a fiú-testvérükkel, -unokatestvérükkel, barátaikkal, osztálytársaikkal teszik meg.

(Természetesen megértem, hogy egyesek ezt nem tudják elfogadni, nem értik a miértjét ennek a dolognak, emiatt gusztustalannak titulálhatják ezt a cselekedetet, pedig ez ebben a korban egy töknormális dolog.)

Ha ezen az időszakon túl vannak a fiatalok, és már a kíváncsiságukat kellőképpen kielégítették (ismerik a terepet), megismerték a saját és a másik, vele azonos nemű gyerek testét, megvizsgálták egymáson az alkati és a nemi szervi különbségeket, tudják, hogyan szerezzenek önmaguknak, és másoknak is nemi örömöt, utána a zömük ált. kinövi ezt. (Akikkel beszélgettem, azok közül sokaknak már barátnőjük volt.) Akik pedig vmi miatt úgy nevelődtek, hogy lelkileg, érzelmilegezen a ponton képtelenek túljutni, belőlük lesznek a melegek.

* * *

Ha megkérdezed a barátodat, mi történhet?

1.) Kapásból igent mond...

2.) Gondolkodik, időt kér, és esetleg hajlik rá, hogy kipróbáljátok, (vagy nem...)

3.) Kapásból nemet mond.

Lehetséges, hogy úgy érzi túl akar jutni ezen a "kíváncsi sedülő-ponton", azért beszél a csajokról, előfordul6, hogy vacillál, de a lényeg, hogy hadd döntse el ő mit akar, és ha ebben te partnerként közreműködsz, és nem erőszakolod rá az akaratodat, akkor sztem uúgy marad6tok barátok, amint az eddigiekben is. Csak mindezt beszéljétek meg nyugodtan, ne görcsölj, és nem lesz gond! :-)

Hozzátenném, mint a hszs írója, nem vagyok meleg. :-)

Üdv: EE

2010. ápr. 24. 21:47
 8/34 A kérdező kommentje:

Nos, mindenek előtt szeretném megköszönni, hogy normális, emberi válaszokat adtatok. Ez nagyon fontos, mert a legjobb barátomról van szó, akit nem szeretnék elveszíteni.

Annyi plusz infót adok, hogy a barátom most lesz 18 éves (nyilván suliba jár), én pedig kicsivel 20 felett vagyok. Hozzátenném azt is, hogy ő későn érő, mind testileg, mind lelkileg, de nagyon sokat változott ahhoz képest, mint amikor megismertem. Több éve ismerjük egymást és már kb. 2-2,5 éve van ez az egymásnak kiveréses dolog.

Amit írtatok, hogy beszéljek vele... Nos, igazatok van és volt is egy időszak, amikor majdnem megvolt ez, de szinte teljesen összeomlottam. Szabályosan rettegtem attól, hogy vége lesz mindennek és elveszítem őt. Nem szeretném megbántani, nem akarom, hogy csalódjon bennem, hiszen igazi barátság a mienk, "sülve-főve" együtt vagyunk, sokat segítünk egymásnak. Tehát mint barátok is nagyon erős a kötelék közöttünk, ha pedig ezt elcseszném, azt életem végéig nem heverném ki.

Mégegyszer nagyon köszönöm az eddigi válaszokat és továbbra is hasonlóakat várok!

2010. ápr. 24. 23:05
 9/34 A kérdező kommentje:

Még annyit, hogy ez a beszélgetés dolog szerintem is szinte elkerülhetetlen. Valahogy összeszedem majd a bátorságom és a nyár folyamán lesz, ami lesz, de megejtem a dolgot.

Igazából ez az egymásnak kiverés is érdekes dolog. Korábban én se hittem volna, hogy egyszer ilyenbe keveredek. Régen (még általános suli végén) volt barátnőm is, jártunk is 1 évig, de persze még csók se volt köztünk (nagyon szerettem, de beszari kis pisis voltam). Aztán ebből meg eljutottam ide, amit kicsit magam se értek.

Ráadásul a közös maszturbációt is ő "kezdeményezte", de szentül hittem, hogy ez csak kiváncsiság (amint azt EE nevű válaszadó is leírta) és maximum 2-3-szor próbálja/próbáljuk ki.

Ide kapcsolódik, hogy én nem arra vágyom, hogy jól megdugjam, meg ilyenek. Sőt, igazából az anális szex mind fiú, mind lány esetében eléggé taszító számomra. Számomra egy ölelés, egy kézfogás sokkal fontosabb, érzelmileg is.

Ebből is látszik, hogy nem vagyok egyszerű eset én sem, de számomra az a legelső, hogy a barátságunk ne menjen tönkre. NEM akarok erőszakoskodni, ráerőltetni bármit is.

2010. ápr. 24. 23:24
 10/34 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Köszönöm, hogy ilyen részletesen leírtad, milyen érzéseid vannak és mi a fontos számodra a barátodban.

Sajnos az átlagemberek pont ezt nem látják, csak a külsőségek alapján ítélnek meg minket. Az anális szex egyáltan nem kötelező része két fiú kapcsolatának, sőt az sem, hogy valamelyik fél nőies viselkedésmintákat mutasson.

A leírásod alapján mindketten kötődtök egymáshoz érzelmileg, ugyanakkor nem vagytok még túl azon a korszakon, amikor az elfogadást, azaz önmagatok elfogadását kell megtanulnotok. Lehet, hogy óriási szerencsétek van egymással, és egy hosszú, boldog párkapcsolat lesz a tietek, ez lenne a legjobb.

Ugyanakkor elképzelhető az is, hogy a barátod megijed a helyzettől, akármennyire is óvatos vagy.

Sajnos velem ugyanez történt néhány évvel ezelőtt. Én 25 körül voltam, a srác 16, egy nagyon jó barátom öccse, aki visszhúzódó, igazi értelmiségi, nagyon rendes fiú. Sokat voltunk együtt, rajongtunk egymásért, együtt tanultunk, együtt sétáltunk az erdőben kézenfogva, nekem adott virtuális jóéjt puszit, és amikor birkóztunk, éreztem hogy merevedése van.

Szexuális kapcsolatra soha nem került sor köztünk és nem is beszéltünk arról, hogy melegek lennénk. Azután egyszer, amikor talán túl közel kerültünk volna egymáshoz, megkért hogy vigyem haza. Én megsértődtem, mert azt hittem, rájött hogy meleg vagyok és meg akarja szakítani a kapcsolatunkat. Az ettől való rettegés miatt irracionálisan viselkedtem, kérdőre vontam, mire ő bezárkózott, és többé nem beszélt velem. Tíz évig próbáltam rájönni, hol rontottam el. Próbáltam vele kapcsolatot keresni, beszélgetni, de mereven elzárkózott mindenféle kommunikációtól, és minden idejét, energiáját a tanulásba és a karrierje építésébe fektette. Időkőzben én nyíltan felvállaltam hogy meleg vagyok, elmondtam a testvérének is, aki (mint az ismerőseim 90+ százaléka) nagyon pozitívan állt a kérdéshez.

Ami miatt mindezt leírtam, az az, hogy a fiú 12 év után jelentkezett nálam, és szűkszavúan csak annyit mondott: Gyula, meleg vagyok, és eddig tartott, amig ezt fel tudtam dolgozni magamban.

Tehát az, hogy a ti esetetkben mi fog történni, előre megjósolhatatlan, nagyban függ az egyéniségetektől és a körülményektől. A téma maga rendkívül sokrétű, napokig lehetne beszélni ról.

Én a helyedben szavak nélkül kimondva próbálnék egyre több olyan helyzetet megélni, amit párok szoktak együtt, és a körülményeket fokozatosan úgy alakítanám, hogy számára is nyilvánvaló legyen, hogy itt tulajdonképp egy párkapcsolatról van szó. Persze a visszalépés lehetőségét meghagynám neki, de ehhez sok gyakorlat és önuralom kell.

Gondolok itt pl. arra, hogy ha elmentek moziba, melyik jelenetnél fogod meg a kezét és megfigyeled a reakcióit, vagy gyújtasz-e gyertyát amikor vacsoráztok, és hasonlók.

Örömmel veszem, ha felveszed velem a kapcsolatot, mert szívesen segítek, de természetesen itt is válaszolok, ha olyan kérdés van, ami közérdeklődésre tart számot.

A moderátor kérésének megfelelően az aláírásom nem használom a jövőben.

Remélem, hasznos volt a válaszom.

2010. ápr. 25. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!