Ez normális? (Lécci válasz mert nagyon meg vagyok ilyedve)
Figyelt kérdés
Amikor maszturbálok a bőr nem csúszik le a makkomrol. nem az h nem tud, mert le tudom merevedett állapotban is csusztatni, csak nem akar. Amugy nemrég kezdtem el ezt csinálni, és még nem is volt olyan igazi, szoval mindig ilyen kevés jött.és ez is aggaszt.Kérlek segítsetek.2010. márc. 12. 20:59
1/4 anonim válasza:
Valószínű fitymaszűkületed van, menjél el urológushoz. Az meg hogy kevés jön, pont ez lehet az oka, nem tudod magadat rendesen felizgatni, épp a szűkület miatt!
2/4 A kérdező kommentje:
de teljesen jol mozog a bőr, nincs szűkületem, sulidoki is megmondta, merevedett állapotban fel, és le is tudom huzni, szoval szerintem nem aza baj. és rendesen el is tudok élvezni, max szerintem még nem vagyok elég érett, de elsősorban az érdekelne hogy mért nem csuszik le magátol.
2010. márc. 12. 21:21
3/4 anonim válasza:
Szia!
"merevedett állapotban fel, és le is tudom huzni, szoval szerintem nem az a baj" - magad is megmondtad a valaszt a kerdesedre!
Valamint "rendesen el is tudok élvezni, max szerintem még nem vagyok elég érett" ez is nagyon igaz.
"elsősorban az érdekelne hogy mért nem csuszik le magátol" - mert a peniszednek nincs keze, hogy levegye a sapkajat!
4/4 anonim válasza:
Le és fel tudod húzni a bőrt,amikor áll,szóval szerintem nincs semmi baja,de fürdésnél ezentúl jobban figyelj,hogy rendesen megmosd és a heréket is meg kell,nézd nem tudom hány éves vagy és milyen magas,valószínűleg csak későn érsz,sokan írtak már 16 évesek akik alig 167-170 cm-sek hogy még csak most szőrősődnek és nincs spermájuk sem,szóval ne aggódj,szerintem minden rendben,de akik kisebb növésűek gyakrabban később is fejlődnek.Idővel ezzel is minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!