Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 17 évesen még nőhet a pénisz?

17 évesen még nőhet a pénisz?

Figyelt kérdés

Most ez nem az a tipikus, rinyálós méretes kérdés lesz. Az lehet, hogy nekem 12 cm és 3,2 cm vastag, de mivel kicsi és nagyon vékony testem van, ne is várjak többet. De komolyan, lemértem, hogy ha 15 cm lenne, akkor érintené a köldökömet, és nem tudnék nadrágot se felvenni. Még serdülőkorban vagyok, csak 1 éve serdülök, és mutálni is most kezdtem.

De akkor az miért van, hogy a neten mindenkinek 13 évesen 22 cm hosszú, és 5 cm vastag (ami egy energiaitalos doboz) dákója van, és a magyar mégis csak 12-16 cm? Ez most akkor hogy van? Minden kérdés alatt van legalább hét 13-14 éves, akinek minimum 20 cm. Továbbá, én ha tesi órán az osztálytársaimhoz viszonyítom gatyán keresztül, akkor ugyanakkorának tűnik, mint nekem, pedig nekem is vérpéniszem van, ami nyugalmiban elég kicsi, de aztán megnő. Akkor mindenkinek 20 centisre dagad, és akkor mindenki ilyen király csávó? Persze előfordul, de mindenkinek?

2016. szept. 25. 11:18
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Egyébként ha logikusan gondolkodunk, akkor szerintem nem lehetetlen növelni a pénisz méretét hosszra és vastagságra is. Az izom is építhető. Akkor a szivacsos test térfogata miért nem növelhető meg hosszú távra, hogy több vér férjen bele? A hosszt azt lehet növelni nyújtással, és tornával, de nagyon lassan, és óvatosan, így fél éven belül van változás, ami nem okoz károsodást, és nem is áll vissza az eredeti állapotára, de a vastagság az más dolog. Pedig az sokkal fontosabb.
2016. okt. 16. 14:40
 22/23 levii12345 válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok. Nekem 13cm hosszú és 11cm a kerülete, szóval elég vékonyka.. 17 éves vagyok, és kicsit előrébb mint te de énis elég vékony vagyok főleg a derekamtól lefele. Szerintem még nekem is fog nőni, ha hosszra nem is de vastagságra biztos, neked meg tuti,hogy fog a leirtakból ítélve. De egyébként hosszra elégedett vagyok vele, vastagsága idegesít kicsit. Eddig 3 nővel voltam és az összesnek megfelelt, legalábbis nem mondtak róla semmi rosszat és 2-vel többször is együtt voltam, de nem azért mert én annyira szerettem volna, szóval annyira nem lehetett nekik rossz. Képet megnéznék a tiedről ha privibe küldessz, én is küldök ha érdekel.
2016. okt. 24. 21:21
 23/23 A kérdező kommentje:
Hát te valamivel előrébb vagy, az már egyébként teljesen okés. Ugye írtam, hogy 3,2 cm vastag, de majd megmérem normálisan a kerületét is. Ha hosszra nem is nő (de azért jó lenne), legalább vastagodjon. De még annyira nem izgat, mert a testem kicsi, és én is "kisfiú" vagyok még, szóval ha azt nézem, akkor oké. Ha már ki lennék fejlődve, a bré meg kicsi lenne, az már nagyobb gond.
2016. okt. 24. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!