Miért ilyen kicsi?
Na idefigyelj, fiam.
Először is, a beállításaid között kapcsold ki a neved megjelenítését, ha nem akarod, hogy a nevedre guglizva ilyen dolgok jöjjenek ki.
Másodszor is, a "végén lévő bőr még hosszú, mint a kisebb gyerekeknek" -- ezt úgy hívják, hogy "villanykapcsoló": [link]
Harmadszor pedig, pont abba a bőrbe fog majd belenőni a p..csöd, aggodalomra semmi ok.
Szerintem inkább az önbizalmaddal van gond, nem gondolod? :) A 8,5 centi lankadtan 12 évesen nem is olyan kicsi, szóval ezért igazán ne szégyelld magad!
Semmit nem kell tenned, mert még csak a serdülőkor elején vagy. A következő években rengeteget változik még a tested.
Nagyjából egyet értek azokkal akik azt mondják hagyd ezt még a francba, gyerek vagy, te még kisautókkal játssz, ne a farkaddal (most minden rosszindulat nélkül mondom, najó, nem kisautókkal, de érted mire gondolok). Vigasztallak, sok felnőttnek sem nagyom lankadt állapotban. Hiába dudorodik ki az alsónadrágból, az függ attól is, hogy helyezed el benne (merre fordítod, merre áll és stb.) A merev állapoton ne izgulj még, tényleg. Sok időd lesz még hogy nőjjön. És amúgy meg azzal, hogy másnak mekkora, ne sokat foglalkozz. Nem attól fog megnőni a tied ha más fa*át nézegeted. Nézz utána, mi az a vér-, vagy húspénisz. Az is lehet válaszol pár kérdésedre.
Mellesleg, (most lehet bunkó leszek) hű de nagy dolog hogy merevedésed van, vagy épp kanos vagy. Tudod is, hogy mi az hogy kanosság. "lol" Nagyon vicces. Maradj még nyugton. Megtudod majd mit jelent az, ha kanos vagy, de az biztos, hogy nem 12 évesen jön el ez az idő.
Ha ernyedten 8'5 cm az nem is olyan kicsi.Oké mereven nem nagy,de átlagos ha a koronát veszük alapul.Fog még ez nőni.
Gondolj bele vannak felnőtt férfiak akiknek vérpéniszük van és ernyedten csak ernyedten 4-6 cm,mereven nekik is megnő 14-16 cm-re,na de egy 182 cm magas férfit képzeli oda 4-6 cm_vel,nekikvalóban ciki lehet.Hozzájuk képest neked nagy van.
Alapból nem túl nagy méret a jellemző 13 éveseknél.Főleg vannak nagyon alacsonyak,akiknél a serdülés is később indul be és gyakran amíg nem kezdenek el picit mdgnyúlni olyan 165-170 cm magasra van hogy 14-16 évesen is kicsi van nekik.
Hozzájuk képest nem is olyan vészes a tiéd,meg egy jól szabott boxer sokat tud csalni,nagyobbnak mutathatja a tartalmát.
Ha még annyit milyen magasságot képzeljünk a 8,5 és 10 cm-hez?
Mert az is lehet tök arányos.
Tudod egy 176 és egy 163 cm magasnál is tök másképp mutatnak ezek az arányok.
Köszi mindenkinek;)
155 cm magas vagyok
Korodhoz képest alacsony vagy jó 8-10 cm_vel,de jó ernyedten a méreted és ehhez a magassághoz mereven a 10 cm is ideális.
Biztos bősz így is,úgy is
Ez kellemetlen ::((
Szerintem max 10 cm lesz.
Kíváncsiságból próbáltam ki tablettát , olaj, gél....nekem 17/11 mérete nem változott.
A reakciók : ha ülő v fekvo helyzetben vagyok közép méretűre növekszik, egesz éjjel közép 25 % merevedesem van reggelente all mindig, de sokszor emelete arra ébredek hogy all. Husosabb és teltek lett.... hamarabb beindulok , föl all ....
nem kerek privát levelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!