Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez milyen betegség lehet?

Ez milyen betegség lehet?

Figyelt kérdés
Mikor szexeltem volna egy férfival, akivel már korábban is összejöttünk párszor, mondta, hogy most nem lehet, mert "férfi gondja" van. Esetleg gumival, de mivel nem volt hajlandó elmondani, így nem engedtem úgy se. Az alsónadrágot úgy húzta csak le, hogy a heréit eltakarta, szóval ott lehet valami, és ő csinálta magának kézzel. Ez mi lehetett? Azt mondta ciki és nem akar róla beszélni.
2010. ápr. 23. 16:53
 1/6 A kérdező kommentje:
ja és, hogy 3-4 nap alatt elmúlik azt mondta.
2010. ápr. 23. 16:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sztem leborotválta a szőrt, mert tetszeni akart, csak kicsit elrontotta XD esetleg megcsúszott a beretva és belevágott szegény.
2010. ápr. 23. 16:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyi bizalom nincs, hogy elmondja,hogy mi a baj, akkor egyáltalán miért kerül szóba a szex? Lehet,hogy gombás fertőzés, de engem ezek után nem igazán érdekelne. Aki ennyire nem bízik a másikban, annak tényleg csak a szexre kell a másik ember...
2010. ápr. 23. 17:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom... én biztosan nem kezdenék semmiféle szexuális kapcsolatot vele, amíg nem mondja el mi volt a baj! Mert lehet pár nap múlva tünetmentes lesz, de attől még fertőző maradhat... persze lehet, tényleg csak kis baki történt borotválkozáskor, de azt meg miért ne mondaná el?
2010. ápr. 23. 17:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem valami fertőzést szedhetett össze.
2010. ápr. 24. 00:51
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat...

a borotvára nem gondolnék, mert sötétben úgyse látom, ha elrontotta. de milyen olyan fertőzés lehet, ami csak a herén látszik?

2010. ápr. 24. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!