Prosztata gyulladás mennyi idő alatt gyógyul meg?
Figyelt kérdés
Az orvos ezeket írta fel: Rantudil Forte, Levofloxacin Mylan, Prostayol
Elvileg a bal oldali része van begyulladva, ez fel is sugárzik a bal herémbe és alhasi részbe. Különösebben nem fáj, inkább néha csak diszkomfort érzetem van, vizelet tartási problémám sincs, túl sokat se járok a wc-re.
Mit lehet tenni, hogy gyorsabban gyógyuljon? Sajnos elég kellemetlen volt a vizsgálat, eléggé fájt mikor megnyomta a prosztatát, így nem igazán várom a kontroll vizsgálatot.
2016. szept. 17. 11:44
11/13 anonim válasza:
10
Szerintem meg igen, és elég biztosan tudom.
De hagyjuk.
12/13 anonim válasza:
A p.masszást az arra kiképzett szakápoló végzi .
Ez nem az orvos feladata.
13/13 anonim válasza:
Érintett vagyok. Az orvos végzi. Heti egyszer kellett mennem. Igaz semmit nem változott a helyzet. Ondómintát 3 nap után, masszázs nélkül kell leadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!