Miért nem kapható HIV teszt?
Voltam nemrég egy budapesti kórházban ingyenes HIV vizsgálaton, ahol egy kis tűvel megszúrták az ujjam (kb. mint mikor vércukrot néznek) aztán egy kis lapocskára csöppentették, ami azthiszem elszíneződéssel mutatja, hogy ha beteg vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy ha ez ilyen egyszerű akkor miért nem lehet kapni ilyen teszteket? Ez biztosan csökkentené a fertőződések számát, még ha párezer forint lenne a lapocska én személy szerint akkor is megvenném, mert szerintem ez fontos dolog és ennyit megérne az egészégem.
Hogyha esetleg tévedek és lehet ilyet vásárolni valaki tud nekem bővebb infót adni róla hogy hol mennyiért, vagy csak hogy mi a neve ennek?
Tessék, itt egy félillegálisnak tűnő forrás:
Azert nem tanacsos otthon csinalni , mert a legjobb ha szakember mondja meg az eredmenyt , akivel meg is lehet targyalni mindent ha baj van.
Nem maradsz egyedul az eredmennyel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!