Hogy mondjam el a szüleimnek?
Figyelt kérdés
Sajna a barátnőmtől elkaptam egy nemi betegséget. Hogy mondjam ezt meg a szüleimnek?2016. szept. 11. 19:07
1/10 anonim válasza:
apa,anya nem volt pénz gumira és most nemi beteg vagyok
2/10 A kérdező kommentje:
Volt gumi. Elég sokat perkátam azért...
2016. szept. 11. 19:19
3/10 anonim válasza:
Akkor mégis hogyan? És mit kaptál el?
4/10 anonim válasza:
Utolso, nem minden ellen ved a gumi. Pl. Gombanal eleg, ha bor osszeer a penisz kornyekenel.
5/10 anonim válasza:
Bocs előző, de a kérdezőt kérdeztem, nem téged! Kérlek tartsd ezt tiszteletben!
6/10 anonim válasza:
5 ös,ki vagy te ,hogy tiszteletben kell tartani ?
Talán valami angol lord ?
7/10 anonim válasza:
Orális tevékenységektől is ellehet kapni bármit, ott nem szoktak gumit használni. Menj el orvoshoz, szüleidnek sem kell szólni róla.
8/10 anonim válasza:
Sehogy. Ha szexelni tudsz, akkor orvoshoz is el tudsz menni
9/10 anonim válasza:
Mond azt először nekik ,hogy torokgyuszid van és utána a torokgyuszi szót cseréld le a nemi betegség fajtájára!
10/10 anonim válasza:
Hány éves vagy?
14 éves kortól egyedül elmehetsz urológushoz,bőr,nemibeteg gondozóba,tehát nem kell megtudniuk a szüleiddel.
Milyen tűneteid vannak?
A csaj is menjen el nőgyógyászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!