Hererák utáni első ultrahang vizsgálat kinél hogyan zajlott le?
Most voltam az első uh kontrollon. Ahol csak a hasi és kismedence uh csináltak. Mert az onkológus csak ezt a vizsgálatot kérte. Megkérdeztem a hölgyet aki csinálta az ultrahangot ,hogy nem kénne -e a herémről is csinálni. De azt mondta ,hogy az onkológus csak hasit kért. Mondtam neki ,hogy az urológus aki operált, mondta ,hogy ha megyek kontrollra nézessem meg a heréimet is. De erre az volt a válasz ,hogy amíg nincsen róla papírom addig ő mást nem csinálhat:(
Utána mentem elvéreredményeimért.
ahol az Afp:2,06 ug/l ami egy kicsit följebb van a határ értéknek.
Mit csináljak hívjam fel a dokimat ,mert csak október 26-án kéne vissza menni kontrollra...Addigra kellenek ezek a vizsgálatok.
"Mit csináljak hívjam fel a dokimat(?),mert csak október 26-án kéne vissza menni kontrollra"
Igaz, hogy a ? lemaradt, de azt gondolom, hogy alap, hogy ilyen esetben felhívod. Nem?
Most nem azért, de elképesztő, hogy az itteni kérdések zömében benne van maga a logikus és magától értetődő helyes válasz is, mégis a Kérdezők önmagukat bizonytalanítják ez azzal, hogy felteszik kérdésnek, megerősítést remélve, ahelyett, hogy egész egyszerűen megtennék! Ez alól te sem vagy sajnos kivétel kérdező! Mert ha az orvosod ezt kérte, az ő felelőssége, hogy a lapon legyen minden kért anyag, akkor ezt zongorázzák le egymással az UH-t végző személlyel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!