Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy rövid a fitymafékem? 13/F

Figyelt kérdés
80%-ban biztos vagyok benne hogy rövid a fitymafékem. Nem tudom hogyan mondjam el a szüleimnek :S Félek a reakciójuktól. Mert ha elmondanám meg kérdezné hogy honnan veszem hogy rövid a fityma fékem, meg hogy hagy nézzék meg ááá én ezt nem akarom :S nem tudom mit csináljak :SS

2016. aug. 24. 10:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A torna a fitymaszűkületen segít. A rövid féken nem!!!

Nehogy elszakítsd!!!!!

2016. aug. 24. 16:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne kockáztasd az egészségedet! Beszélj velük és nézessétek meg, mert ha egyedül próbálkozol, annak leginkább sérülés lehet a vége!
2016. aug. 24. 16:41
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom melyik válaszoló beszélt is az apjával hasonló dolgokat.Vagy hányat világositt fel az apja,tartott előadást a szexről .Azt gondolom ezt 1 kezemen is könnyedén számolnám .Az apák sokkal szégyenlősebbek a fiaiknál .

Aztán kellemetlent is lehet ám kérdezni,mi van ha nem nem tud válaszolni ? Ezt leégést senki sem vállalja fel .

Különben is az anyához vannak inkább bizalommal.Minden bajukkal ők viszik orvoshoz,őket .

2016. aug. 24. 19:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Apukáddal beszéld inkább meg.Ezzel urológushoz kell menni, ő foglalkozik vele.

Mond meg hogy szerinted rövid a fitymafék és ha megkérdezi honnan veszed megmondhatod hogy merevedése volt akkor vetted észre bár ez is elég kellemetlen lenne vagy csak megmondod tudod és kész és szeretnéd ha elvinne urológushoz!(hát ő is férfi tehát van merevedése neki is)

Nem kell a szüleiddel megmutatni,még ha kérnék is akkor sem,hisz nem urológus egyik sem,hanem megmondod hogy urológushoz kísérjék el az apukád.

Mennyire tudod a fitymád hátrahúzni?

2016. aug. 27. 20:50
 15/15 anonim ***** válasza:
13 éves korban amúgy sem kell ezzel még foglalkoznod. Majd elmúlik, ha az évek során nem akkor elég elmenned. Problémát úgysem fog okozni most még.
2016. aug. 27. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!