Létezik az, hogy fitymafék műtét után is túl rövid a fitymafékem?
Nagyon is valóságot írhatsz.Nekem egy barátom írt erről,aki egy család közeli orvossal csináltatta meg .Neki is csak átvágta .2 hónap múlva ment vissza ,hogy sajnos semmi sem változott .Akkor újabb műtét következett,ami a fék teljes leműtését jelentette .Már én is több olyan írással találkoztam a googléban,amit orvosok tehettek fel.Meg kell nézni a dátumot,bizony pár éve kerültek fel.Már mindben átvágást írnak.(ez nem csak műtétileg az ! )Olvassunk bele egy olyan orvosi szakkönyvbe
amelyet 20 éve adtak ki,és mit írt erről a prof .A féket teljes egészében el kell távolitani,mert az nem gumi ,hogy nyúladni tudjon.Az egész hosszban feszül ,és nem csak középen
A kedves válaszolók sem nagyon tájékozottak,tisztelet a kívételnek .Azt válaszolják a rövid fékre .Menj orvos ,átvágja ,és kész .Pár perc csak az egész .
Némileg szerencsések a lézerrel műtöttek .Ott teljes egészében leégetik,nincs varrat. Az átvágásnál meg tesznek 2-3 a az 5 -6 helyett .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!