Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk! Mennyire kellett levetkő...

Fiúk! Mennyire kellett levetkőzni gimis iskolaorvosi vizsgálaton, és milyen vizsgálatok voltak?

Figyelt kérdés

2016. aug. 19. 10:29
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
62%

Mindenki egészségügyi állapotáról vezetnek feljegyzéseket (nem csak az iskolaorvosnál).

Valóban nincs ilyen nyomon követés? Vagy lehet, hogy csak te nem ismered? Tudod mi az a Tanner-féle beosztás? Szerinted nincs arra semmilyen standard, hogy mi számít normális méretnek mondjuk egy herénél és mi nem? Vagy nem ismerik fel például a mikropéniszt (ami nem egyenlő a kisebb mérettel)? Miből gondolod, hogy a fitymaszűkületek 90 százaléka relatív fitymaszűkület? Létezik olyan szabály, hogy a beteget vagy pácienst csak azonos nemű orvos vizsgálhatja? Szerinted iskolánként két iskolaorvos van? Vannak vizsgálatok, oltások, szűrések, amik kötelezőek. Ez így van, akár elfogadod, akár nem, és teljesen mindegy, hogy milyenek a felnőttek orvoslátogatási szokásai, mert annak ehhez semmi köze.

Én nem akarlak semmiről meggyőzni. A véleményedhez is jogod van, de vedd észre, hogy a véleményedet úgy közlöd, mint ha azok tények lennének.

2016. szept. 3. 22:31
 22/38 anonim ***** válasza:
82%

#11-es vagyok

Érettségi után megkaptuk az egészségügyi könyvecskénket amiben minden iskolaorvosi vizsgáat eredménye megvan. Ebben (sok más mellett) van egy ilyen oszlop: Ivarszervek. Alá pedig az orvos befirkálta: Alakilag ép, korának megfelelően fejlett.

Ennyi.

Lehet itt vitázni, hogy "jó is lenne, pláne ellenkező nemű orvossal, meg mikropénisz, meg mittomén." Iskolaorvos (nem ritkán gyerekorvos is), az a dogla, hogy ezeket meg tudja állapítani.

Kérdező: Megtörtént a vizsgálat? Hogyan zajlott?

2016. szept. 4. 13:22
 23/38 anonim ***** válasza:
82%
79%-os, szerintem hagyd a 40%-ost. Beteg is, bolond is szegény, nem lehet meggyőzni arról, hogy káros az összes fórumon leművelt tevékenysége, az ész érvekre meg nem hallgat mert akkor meg csak magyarázkodik és terel. Látszik, hogy egy korlátolt kölyök még, akinek a tojáshéj még a fenekén van, és csak a saját félelmeit általánosítja rá mindenkire, a baj csak az, hogy ő ezt nem látja.
2016. szept. 7. 14:24
 24/38 anonim ***** válasza:
39%

Off:Messze nem vagyok gyerek,vagy diák már!

Az hogy alakilag ép,nemileg megfelelő a korának egyenlő a nullával!Nincs számadat hogy 2-3 év alatt mennyit nőtt,fejlődött már írtam, nincs mihez viszonyítani.Nincs feltüntetve mikor lett szőrzete pl.Nincs ilyen nyomon követés és eleve sok helyen nem végzik el.Ahol van is vizsgálat sokszor húzd magadnak hátra a fitymád ennyi,gyakorlatilag ez nem vizsgálat.2 másodperc nem egyenlő igazi vizsgálattal.

Hol olvastál olyat hogy a nemifejlettség vizsgálata csak a fiúkra vonatkozna?

Lányoknál még sincs ellenőrzés.És bizony ott is a megfelelő lesz beírva.:-)

2016. szept. 10. 20:07
 25/38 anonim ***** válasza:
66%
Én meg feljebb leírtam, hogy van mihez viszonyítani, legfeljebb te nem tudod, mihez szoktak. Nyomon követés is van, a diákok egészségi állapotával kapcsolatos adatokat is felhasználják.
2016. szept. 10. 22:07
 26/38 anonim ***** válasza:
39%

Ott:Hogy ne!Gondold már végig nem vezet adatot arról mekkora volt 12 évesen és mekkora lett 13-15 éves korodra,se méret,se szőrzet,se alakra tekintettel(nem kérték meg a herevagy nemiszerv mennyit nőtt,vastagodott,mikor lett szőrzet,mennyit erősödött a szőrzet).Nincs kép,szám ami a változásokat jelentené.

Valahol 12 év alatt egyszer sem,vagy egyszer nézték még.(8 év elemi+4 év középsuliba).

Ha egyszer néztek fitymaszűkületet kb 6-7. osztlyban,de csak fitymaszűkületet és magadnak húztad hátra a fitymád,vagy egyszer se néztek mihez viszonyítanak?

Honnan tudják 6-7 év alatt mi változott,nincs mért adat.Mivel nincs mért adatok korábbi évektől saját magadhoz képest nem tudják megmondani mennyit változott a tested.

Mint írtam csajoknál nem néznek alul semmit és ott is a megfelelő a korának szó szerepel.Megkérdezik menstruál,azt mond amit akar.Valahol meg se kérdezik.

2016. szept. 11. 12:06
 27/38 anonim ***** válasza:
66%

Akkor leírom sokadszor is, hogy van adatszolgáltatás/adatgyűjtés az egészségi állapottal kapcsolatosan. Erre is többször utalnak az erre vonatkozó rendeletben:

"a testi fejlettség és tápláltsági állapot hazai standardok szerinti értékelése" vagy "Kötelező az adatszolgáltatás a külön jogszabály szerint a 2., 4., 6., 8., 10. és 12. évfolyamokról, valamint a 16 éves kori záró állapotvizsgálatról."

Az, hogy te nem ismered, és ezért makacsul ragaszkodsz az állításodhoz, ahelyett, hogy utánaolvasnál, elég furcsa. A nemi szerveknél a konkrét méretet nem mérik le, de én ilyet sehol sem írtam.

2016. szept. 11. 13:00
 28/38 anonim ***** válasza:
82%
Ez így van, ahogy a 79%-os írja! Nem lehet ész érvvel járni rád, és nem olvasol utána se, csak hisztizel itt huszonkét-három évesen, mint egy 9-10 éves nyámnyila gyermek! Nem tudsz hiteles lenni 40%-os, sem itt, sem az index-fórumon, sem a többi helyen, ahová lehisztizted a baromságaidat! Makacs vagy, elfogult, lázító és értelmetlen! Nemcsak a 79%-es szólt már rád, és nemcsak én, hanem még számtalan kérdező, te mégis azt hiszed, mi vagyunk a hülyék, és hogy veled nincs semmi baj, mert te "csak jót" akarsz. Nem! Te magadnak akarsz jót, nem másoknak, ennek érdekében mindent kiforgatsz, olyanra, hogy az neked kényelmes legyen, és nem vagy hajlandó elfogadni, hogy rossz az, amit és ahogy csinálsz! Menj inkább pszichiáterhez és dolgoztasd fel vele, hogy 8 évesen át kellett esned egy átlagos orvosi vizsgálaton, amit te megalázónak ítéltél, mert az, hogy ezt vetíted rá minden egyes iskolaorvosi vizsgálat, és nem hallgatsz az ész évekre sem, ez már annyira beteges! Előbb gyógyíttasd meg magad, addig ne mások kérdéseire válaszolgass itt 40%-os!
2016. szept. 11. 15:59
 29/38 anonim ***** válasza:
39%

Vicces vagy,menj te is dokihoz mert hipohondernek tűnsz,úgy beszélsz sokszor mintha ha kimarad a akkor halálos beteg lenne bárki is,a páim,nagyapáim nem is hallittak ilyen vizsgálatokról.Sok helyen kb az idejükbe néha megmérték a magasságuk,súlyuk,ki kellett tenni a kezük hogy megnézzem tiszta vajon a körmük,meg a hajuk nézték még nem tévedek és ennyi,mind családapa lett és él:-)

(mint írtam ezerszer már sok helyen nincs ilyen jellegű vizsgálat,ahol mégis van,sokszor magad húzod hátra a fitymád,kb ez önvizsgálattal ér fel,d e nem orvosi vizsgálattal ez a módszer! Te is mellébeszélés mert kb te még a haverod írogatok ha kell,ha nem hogy offolás legyen a vége.)(Csak 1 perces ránézéssel hogy húzd hátra... a nemzőképességet és egyéb dolgokat sem lehet megállapítani)

Hol láttad eddig hogy a lányokra nem vonatkoznak vizsgálatok,mert valahogy kimaradnak de mégis be van írva hogy rendben.Picit vicces)

2016. szept. 16. 19:30
 30/38 anonim ***** válasza:
42%

Haha, te írsz egyre ingerültebben, már a szavaid is öppfeszojnak... (ahogy te írnád, hogy "összefolynak, 40%-os kisgyerek), plusz egyre többen baztatnak téged a hozzá nem értésed,kártékony tanácsaid, folyamatos erőszakoskodásod, mások lázítása, kritika esetén meg az értetlenkedésed miatt, akkor én vagyok a vicces, meg az agybajos... aha!

Maradjunk annyiban hogy nem mi hisztizünk itt a hülyeségeid miatt, hanem te mert elég agybajos vagy ehhez! Veszekedhetsz, vitatkozhatsz nyugodtan, tudjuk, ki vagy és milyen vagy, ahogy a "nemcsúnya" professzorkodó barátodról is! A helyedben sürgősen visszavennék a hévből kisfiú! Lehet hogy húsfaßzod van, de az IQ-dat egyelőre még neked se abban mérik, úgyhogy befejezheted a szokásos hisztidet, különben nem kapsz csokit lefekvés előtt! :D

2016. szept. 17. 06:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!