Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitöl fájhat a jobb herém?

Mitöl fájhat a jobb herém?

Figyelt kérdés

Már harmadik napja érzem hogy érzékenyebb,és fáj egy kicsit a jobb herém.

Az interneten olvasgattam utána a dologról,és elég ijesztö dolgokat irtak.

Mindenesetre többször is át tapogattam és megnéztem,de se egyéb elszinesedözést,sem duzzanatot nem észleltem.

Orvoshoz egyenlöre nem mennék vele,de az internet is jól rám hozta a frászt.

Nem szeretném elvesziteni,mert még fiatal vagyok és a barátnömmel komoly terveink vannak. Nem szoltam még róla senkinek.

Nagyon kinos.

Gondoltam hátha ti tudtok segiteni.

Van esetleg rá valami otthoni kezelési módszer?

Vagy egyáltalán mitöl lehet ez?

Hétfön még semmi bajom nem volt. Kérlek válaszoljatok.

20 éves vagyok.

2016. aug. 17. 18:22
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Köszi. Valahogy mégsem tudom legyözni a félelmem, tisztában vagyok vele hogy ezzel az egészségem forog kockán.

Nem merek orvoshoz menni, ezt valamilyen módon nagyon kinosnak találom.

2016. aug. 18. 14:38
 12/25 anonim ***** válasza:
Szerintem "rothadó" fogakkal kínosabb a fogorvoshoz menni, mint urológushoz olyan problémával amiről nem tehetsz. :)
2016. aug. 18. 17:33
 13/25 A kérdező kommentje:

Végül is igazat adok neked.

Viszont ebben a témában mondhatnám hogy a fogamat bárki láthassa,amikor beszélek.

Tudom hogy csak példa képpen irtad, de én ugy vagyok vele hogy a nemi szervemet egy személynek mutogatom az a barátnöm.

Lehetne akár felölem csinos fiatal hölgy is a doki,akkor is szégyenleném elmondani neki a panaszaim.

Tudom hogy nem akartok rosszat, egyszerüen csak nem tudom.. Kétségbe vagyok esve.

Soha nem történt velem még ilyesmi.

2016. aug. 18. 20:22
 14/25 anonim ***** válasza:
Bemész az orvoshoz és megkérdezi mi a panasza: Ennyit kell csak mondanod: A heréknél érzel fájdalmat. Kész többet nem is fog kérdezni.. Nemtudom igazából ezen mit kell szégyelni és félni elmenni....Ez csak egy betegség amiről nem tehetsz
2016. aug. 18. 23:01
 15/25 anonim ***** válasza:
És nem mutogatnod kell a nemiszerveted.. Az orvos nem úgy fog tekinteni rá.. Ugy tekint rá, mintha mondjuk a kezed lenne... Neki ez csak egy munka ő választotta és meg is szokta.. Hidd el egy urologus több ezret látott már, nem tudod mivel meglepni. :)
2016. aug. 18. 23:03
 16/25 anonim válasza:
A hereráknál amúgy is csak az egyik here érintett, attól még ugyanúgy együtt tudsz lenni barátnőddel. Herevisszér esetében felmerülhet a meddőség. Próbálj meg futni, és nem szűk gatyát felvenni, nem fogod megbánni. Nekem is volt régebben herefájdalmam, 13 éves koromban, 1 hónap után elmúlt.
2016. aug. 19. 00:18
 17/25 anonim ***** válasza:

13 éves korban és 20 éves korban teljesen más dolog a heretáji fájdalom. 13 éves korban még növekszik és emiatt érezheted ezt. 20 éves korban már akár prosztata probléma is lehet...

Amúgy egyszerű... Fáj még? Érzel valamit? Ha nem akkor nem kell menned sehova. :) Tapogasd meg a mellékherédet, ha érzel fájdalmat akkor menj el, ha nem érzel akkor nem. Ha herezacskón keresztül nem látsz vastagodott ereket (Bár írtad volna...) akkor sem kell menned.

2016. aug. 19. 01:12
 18/25 A kérdező kommentje:

Nem tudom mennyire számithatnak az elözmények. Lehet hogy most butaságot hordok össze.

Hétfőn túráztunk a barátnömmel,legalább 10-12 km et,biztos le sétáltunk. Aztán az nap este kezdtem érezni valamit,azt hittem hogy majd másnapra elmulik,biztos a fáradságtól van.

De ez nem igy alakult.

Eljutottam odáig hogy édesapámnak meséltem a dologrol,rajtam kivül ö az egyetlen férfi a családban.

Jobb ötletnek tartottam ha elöször neki mondom el, azt válaszolta hogy lehet a szűk alsónadrág miatt,elszorithatja a vérkeringést és ezáltal nem jut oda annyi vér amennyinek kellene.

Bár ö sem orvos,nyilván csak nyugtatgatni akart.

2016. aug. 19. 13:24
 19/25 anonim ***** válasza:

Egy alsónadrág nem fogja elszorítani a vérkeringést ez butaság. Azt már azonnal éreznéd és ha levennéd akkor egyből elmúlna a fájdalom. Ez olyan mint a herecsavarodás. Megcsavarodik és nem jut vér a herékhez és iszonyatosan elkezd fájni, de ha megműtik vagy esetleg még kézzel vissza tudják állítani akkor egyből elfog múlni.

Az is lehet, hogy mozgásszervi probléma sugárzik ki a herékhez. A szervezetbe sok minden összefügg egymással. Ha még mindig fáj kellene az az orvos mindenképpen, mert akkor magától nem múlik el, de ha el is múlna jobb lenne tudni mitől volt, hogy legközelebb ne legyen. Nem? :)

2016. aug. 19. 13:40
 20/25 A kérdező kommentje:

Igazad van. Jövö héten sort kell rá keritenem. Ha esetleg nincs nagyobb bajom akkor is legalább megnyugszok.

Kedden tudok menni legközelebb ami még jelenleg kicsit több mint 3 nap.

Remélem nem súlyosodik addig tovább.

2016. aug. 19. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!