Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Létezik olyan készítmény, ami...

Létezik olyan készítmény, ami megnöveli a pénisz méretét?

Figyelt kérdés

Mielőtt valaki írná, hogy nincs ilyen és törődjek bele a 3,5 cm vastag cerkámba, szeretném jelezni, hogy a sportolóknak sem véletlenül lesz hatalmas dorognja, mert kitudja milyen cuccokat, tesztoszteron növelőket szednek. Ezt is érdemes elolvasni: [link]

"Normális" emberekre ez az életmód sem jellemző. Biztos vagyok abban, hogy megvan a tökéletes praktika a hímvessző méretének növelésére és lehet nem áll távol a valóságtól, ha kijelentem, hogy a szép mérettel ellátott embereknek nem áll érdekükben elárulni, hogy ne legyen konkurencia. De velem kivételt tehettek és légyszíves mondjátok meg nekem, hogy mi az amivel meg lehet növelni. Ha anno az NDK-s úszónőkből az évek során szőrös pasik lettek, akkor naivan higgyem azt, hogy egy ilyen jelentéktelen dolgot nem lehet befolyásolni? És igen...teljesen indokolható, hogy miért nem vagyok elégedett a méretemmel. Valahányszor lefeküdtem a barátnőimmel, semmit nem érzett, olyan vékony. Kb. mintha egy ceruzát forgatnék benne és röviddel szex után tönkre is mentek emiatt a kapcsolataim. Jelenleg nincs is barátnőm. :'(

2016. aug. 15. 12:11
1 2
 11/17 szamo77db ***** válasza:
Nem hiszem, hogy lenne IGAZÁN ilyen készítmény. Árulnak ezt-azt, de ez mind kamu. Csak a pénzedet szedik el.
2016. aug. 15. 20:32
 12/17 anonim ***** válasza:
Amikor majd nők milliói hálaimát rebegve zarándokolnak a feltaláló aranyszobrát magasra tartva, akkor majd kezdhetsz reménykedni, hogy valami van. Addig ugyanaz a kategória, mint a fogyasztó tabletta.
2016. aug. 16. 17:28
 13/17 anonim ***** válasza:
53%

Ez a két videó magáért beszél.

Első hét:

https://www.youtube.com/watch?v=bWQp5IIREzA

Hatodik hét:

https://www.youtube.com/watch?v=Xrr0Ip60fE4

Ha komolyan érdekel itt válogathatsz:

BathMate Hydromax X30 ajánlom

[link]

2016. aug. 18. 14:49
 14/17 A kérdező kommentje:
#13: Abban a korban, amikor az orvostudomány majdnem hogy képes az agyátültetésre, genetikai módosításra meg minden baromságra, amit én laikusként el sem tudok képzelni, majd pont egy fürdőszobai pumpa fogja megnagyobbítani a péniszt és nem egy tuti hatóanyagokkal rendelkező méregdrága gyógyszer? Ne röhögtess! De ha már belinkelted ezt ide, akkor magyarázd is meg ennek a csodamódszernek a biológiai hátterét, hogy ne pocsékoljak el feleslegesen több hónapot az életemből ennek a cuccnak a babrálásával. Talán akkor még el is hiszem és kipróbálom.
2016. aug. 18. 18:35
 15/17 anonim ***** válasza:

Én tudok egy jó pénisznövelő szert. Ha elég ideig nézed ezt a képet...

[link]

2016. aug. 19. 09:10
 16/17 anonim ***** válasza:
53%
#13: Nincs semmi tudományos magyarázatom én kipróbáltam és bejött ennyi, valóban lassú de hatásos.
2016. aug. 19. 22:36
 17/17 anonim válasza:
+Tesztoszterontól keményebb vastagabb erekcióid lesznek libidód is meg nől +sok vizet igyál rá mert az fontos egy ilyen szer használó aki edz is ra az napi 4-6liter vizet meg is iszik. Hidd el hogy vastagabb lesz a péniszed csak azt meg is kell tartani.
2017. okt. 10. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!