Létezik olyan készítmény, ami megnöveli a pénisz méretét?
Mielőtt valaki írná, hogy nincs ilyen és törődjek bele a 3,5 cm vastag cerkámba, szeretném jelezni, hogy a sportolóknak sem véletlenül lesz hatalmas dorognja, mert kitudja milyen cuccokat, tesztoszteron növelőket szednek. Ezt is érdemes elolvasni: [link]
"Normális" emberekre ez az életmód sem jellemző. Biztos vagyok abban, hogy megvan a tökéletes praktika a hímvessző méretének növelésére és lehet nem áll távol a valóságtól, ha kijelentem, hogy a szép mérettel ellátott embereknek nem áll érdekükben elárulni, hogy ne legyen konkurencia. De velem kivételt tehettek és légyszíves mondjátok meg nekem, hogy mi az amivel meg lehet növelni. Ha anno az NDK-s úszónőkből az évek során szőrös pasik lettek, akkor naivan higgyem azt, hogy egy ilyen jelentéktelen dolgot nem lehet befolyásolni? És igen...teljesen indokolható, hogy miért nem vagyok elégedett a méretemmel. Valahányszor lefeküdtem a barátnőimmel, semmit nem érzett, olyan vékony. Kb. mintha egy ceruzát forgatnék benne és röviddel szex után tönkre is mentek emiatt a kapcsolataim. Jelenleg nincs is barátnőm. :'(
Ha létezne ilyen dolog akkor egy hatalmas bevétellel rendelkező iparág épülne rá, hiszen a kereslet is nagy lenne ilyen dolog iránt. Ha nincs ilyen akkor te is tudhatod hogy nincs ilyen, különben ismert és elterjedt lenne.
A titkos köröket és józan gondolkodást nélkülöző összeesküvés-elméleted pedig mentális problémára utal. A saját komplexusodat másokat okolva próbálod feloldani, miközben senkinek nem "hibája" hogy milyen géneket örököltél és milyen lettél ezek által.
#1: Persze, te könnyen beszélsz, neked nincsenek ilyen gondjaid.
#2: A legrosszabb az, hogy a barátnőimet orálisan kellően ki tudom elégíteni, viszont utána egyáltalán nem élvezik a szexet. Olyan vékony a szerszámom, hogy "harangozik" bennük és borzasztó rossz érzés ezzel szembesülni.
Ha lenne,minden férfinek térden alul érne .
Te csak ringasd magad abban ,hogy van,és keresgéljél.
Vegyél meg minden olyan készitményt ,amire az van írva,hogy megnöveli.Ezek legyártóinak,forgalmazóinak is meg kell élni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!