Mitől fáj a pénisze és mitől duzzadhatott be? Az anális szex lehet az oka?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az tortent, hogy este iszogattunk a baratokkal es kesobb a baratommal egymasnak estunk..igen, felelotlenek voltunk hisz az analt nem ugy kell ahogy mi csinaltuk. Volt gumi, aztan nem volt gumi. Lenyeg a lenyeg, most estere fajdalomra panaszkodott es piros pottyoket talalt rajta es az egesz nemiszerve duzzadt volt. En irritaciora gondolok, mert en nem vagyok gombas. Mit ajanlotok? Surgosen orvos? Vagy valami otthoni praktika? Olvastam, hogy magatol is elmulik ha irritacio.
2016. aug. 14. 21:46
1/4 anonim válasza:
Anális... bármi fertőzést elkaphatott. Menjen inkább orvoshoz, ne otthon "praktikázgassatok". És lehetsz gombás attól függetlenül, hogy nincs tünet.
2/4 anonim válasza:
Az en paromnak is volt mar ilyen! Pici piros apro pottyok es fajt is neki egett ha jol emlekszem azt mondta! Meg mosta jo alaposan langyos vizbe es ra egy fel-1orara jo lett neki! Nekem sincs semilyen nemi betegsegem, es azota sem volt ilyen problema! Nem tudom mi okozhatta neki! De elmult!:)
3/4 szamo77db válasza:
Feltétlenül lássa bőrgyógyász! Minél hamarabb.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom Szepen a valaszokat!
2016. aug. 15. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!