13 évesen egy kicsit kövéren miért 16 cm a péniszem?
Figyelt kérdés
A kövéreknek nem kicsi a péniszük?2016. aug. 14. 20:06
2/6 anonim válasza:
Miért lenne összefüggés? Gondold végig logikusan...
Lefogysz, megnő, meghízol, összemegy? Hmmm?
Max 1-1,5 cm az eltérés ugyanazon emberen belül, ha változik a súlya. Csak amennyit a zsír elfed a tövénél.
3/6 anonim válasza:
Lehet, rossz a mércéd..., meg az is számít, hogy honnan méred.
4/6 anonim válasza:
Batyja 13 evesen 16 cm a peniszed?adj halat a joistennek mert van akinek 30 evesen sincs meg 14-15 cm se! Es neked meg jo sokaig fog noni. Nagyon szerencses vagy ha meg nem is fogod fel. Par ev mulva rajossz mekkora szerencsevel aldott meg az Isten!
6/6 anonim válasza:
Én 13 évesen egyátalán nem örülnék neki.Akik azt írják örülj neki,keveset tudnak a nemi életről .Én most abban reménykedem,bár nekem teljesen mindegy a méreted,hogy elmérted ,vagy rosszul mérted .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!