Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért ilyen a péniszem?

Miért ilyen a péniszem?

Figyelt kérdés
Sziasztok én egy 14 éves átlagos fiú vagyok! Az a problémám hogy a péniszem kissé balra ál.. Ez miért van?? Talán azért mert sokat maszturbálok? És van egy mégegy kérdésem.. Miért nem olyan a péniszem merev álapotba mint a többi férfinak? Tudjátok hogy teljesen látszodik a makk, talán azért mert még fiatal vagyok? Normális válaszokat előre is köszi!:)
2016. aug. 7. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Az, hogy egy picit balra áll, nem probléma. Viszont a másik dolog lehet probléma. Ha rendesen hátra tudod húzni a fitymád, akkor rendben, ha nem, akkor valószínűleg fitymaszűkületed van.
2016. aug. 7. 21:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Teljesen hátra tudom húzni
2016. aug. 7. 21:51
 3/5 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem nincs gond az olvasottak alapján. Ahány fiú, annyi féle fütyi.
2016. aug. 7. 23:19
 4/5 szamo77db ***** válasza:
84%
Már megint egy hülyeség, amivel riogatják a maszturbáló fiatalokat. Ettől még soha senkinek görbült el. Én erősen jobbkezes vagyok, mindig azzal csinálom (csináltam régebben is), mégis itt vagyok és nem görbült el! Persze, senkinek nem olyan, mint egy vonalzó. De nem is baj. Van egy latin mondás: a változatosság gyönyörködtet! Ezt jegyezd meg. És azt, hogy nem lesz semmi bajod a sok maszturbálástól!
2016. aug. 8. 08:21
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
szia én egy urológus vagyok a péniszed azért áll balra mert sokat maszturbálsz a makkod meg azért nem látszik teljesen mert én is el akarnék bújni egy olyan ember elől aki annyit Maszturbál hogy balra húz a farka!!!!!!
2016. aug. 8. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!