Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi van a herémmel? (lent)

Mi van a herémmel? (lent)

Figyelt kérdés

kb. tegnap óta sajog. de akkor is csak néha. Hosszabb ideig(pár percig) És tompa fájdalom. A herecsavarodást kizárnám, mert nem hirtelen jön hanem fokozatosan. És nem nagyon fáj, tehát el lehet viselni. Ha nem nagyon szükséges nem mennék orvoshoz vele.

Esetleg közrejátszhat az, hogy kerékpározom?

14/f

2010. ápr. 19. 14:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Gerincprobléma is lehet.A gerinc gyakran lesugározza a fájdalmat a herékbe.

Ha nem találsz elváltozást nem urológiai a probléma,hanem ortopédiai.

2010. ápr. 22. 17:16
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Hát, gerincferdülésem van, szóval akár még ez is lehet
2010. ápr. 22. 19:06
 13/16 anonim válasza:
vese probléma---->kisurárzó fájdalom az azonos oldali herébe!én felkeresném az orvost.
2010. ápr. 22. 19:36
 14/16 A kérdező kommentje:

nem tudom, kedves utolsó, nekem mind a két herém fáj...

Mellesleg ma már nem fájt hálaistennek.

2010. ápr. 22. 19:41
 15/16 anonim ***** válasza:

én azon csodálkozom hogyha ír valaki problémát ami herével, vagy pénisszel kapcsolatos, azonnal felbukkan Krisztián doktor úr és válaszol...nem is ezzel van a gond mert a segítőkészséget csak díjazni tudom, de egy patológus miért válaszolgat előszeretettel az ilyen jellegű kérdésekre?

szerintem is a bicaj ülése nyomta el kérdező.

2010. ápr. 22. 22:08
 16/16 anonim ***** válasza:

Egyszerű a megoldás, kedves Utolsó Hozzászóló. A patológus feladata a műtétek során eltávolított szervek, szövetek mikroszkópos vizsgálata. Egy olyan kórházban dolgozom, ahol a szívsebészet kivételével minden műtéti beavatkozást végeznek, így sok urológiai műtéti anyagot (prosztata-biopsziák, húgyhógyagtumorok, heretumorok) és sok bőr- és nemibeteg gondozóból, bőrgyógyászatról származó mintát látok. Ezért elég jelentős rálátásom van a férfi nemi szervek betegségeire, s úgy gondolom, segíthetek a betegeken (kérdezőkön) azáltal, hogy tanácsokat adok. S természetesen nemcsak urológiai kérdéseket lehet nekem feltenni.

Üdv: Dr. Szalai Krisztián

2010. ápr. 23. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!