Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi van a herémmel? (lent)

Mi van a herémmel? (lent)

Figyelt kérdés

kb. tegnap óta sajog. de akkor is csak néha. Hosszabb ideig(pár percig) És tompa fájdalom. A herecsavarodást kizárnám, mert nem hirtelen jön hanem fokozatosan. És nem nagyon fáj, tehát el lehet viselni. Ha nem nagyon szükséges nem mennék orvoshoz vele.

Esetleg közrejátszhat az, hogy kerékpározom?

14/f

2010. ápr. 19. 14:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
köze: rossz az ülés, rossz a kipárnázása a gatyádnak...amúgy meg menj dokihoz, lehet megnyomtál valami ideget, vagy eret...
2010. ápr. 19. 14:22
 2/16 A kérdező kommentje:
egy éve nem lett új gatya véve (így is van elég :D) és mindegyiket használom, de csak tegnap este óta van ez. Magyarul a gatyát kizárom. A rossz ülés előfordulhat.
2010. ápr. 19. 14:25
 3/16 A kérdező kommentje:
habár most hogy így belegondolok tegnap olyan gatya volt rajtam ami picit szorította. De azt még ma is érezném??
2010. ápr. 19. 14:28
 4/16 anonim ***** válasza:
93%

KEdves Kérdező!

Az alsónemű nyomásán kívül lehet még ok a here viszér-tágulata, ez serdülőkorban kezd panaszokat okozni. Keress fel orvost, aki megvizsgál.

Üdv: dr. Szalai Krisztián

2010. ápr. 19. 18:37
 5/16 A kérdező kommentje:

Üdv Krisztián!

Végeztem önvizsgálatot (tudom hogy kell :) ) de semmi gyanúsat nem éreztem. Habár egy pici csomócskát éreztem a heréknél, de én azt a mellékherének azonosítottam be (vagy netán tévedek?)

Más: Most hogy elvégeztem az önvizsgálatot, ezúttal nem fájt. Remélem most már "megoldódott"

2010. ápr. 19. 19:05
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
lehet csak ki kell csapni, de ha napokig nem múlik, doki!
2010. ápr. 20. 05:22
 7/16 anonim ***** válasza:

KEdveS Kérdező!

Ha megszűntek a panaszok, s nem érzel a heréid felszínén semmi "oda nem valót", akkor nagy gond nem lehet. A mellékheréket, illetve egy fejlődési maradványt (ami minden férfinak van) érezhetsz. Ha megnyugtat, keress fel orvost.

üdv: dr. Szalai Krisztián

2010. ápr. 20. 07:31
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hát nem tudom mi van, mert most meg a bal fáj :/ bár kevésbé mint azelőtt. (ja, a jobb fáj(t) azt nem írtam)
2010. ápr. 20. 14:04
 9/16 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy a bringa, rosszul ülsz, vagy sokat rajta, esetleg nagyon szűk a a gatyád, egy kicsit hanyagold, aztán ha elmúlik, akkor nyomhatod megint. :)
2010. ápr. 22. 16:56
 10/16 anonim ***** válasza:
párnázott a bringásnadrágod?
2010. ápr. 22. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!