Szúrós érzés vizeléskor, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Tegnap bicikliztem 28 kilométert egyszerre. A probléma akkor jelentkezett amikor utána először elmentem WC-re.
Máskor is előfordult ilyen, de a második vizeléskor már elmúlt. Most viszont egy nappal utána is ugyanaz van.
Orvoshoz ha nem muszáj nem szeretnék elmenni, remélem csak megnyomta az ülés és elmúlik magától.
2016. aug. 13. 09:04
1/4 anonim válasza:
Nem tartottad vissza tul sokaig? Szep kis gyulladast lehet ugy kapni. Koznyelven felfazas, amit persze nem a hideg okoz. Lany vagy vagy fiu? Ha lany, akkor segit a cickafarkfu tea. Unisex gyogymod meg a sos furdo, tozegafonya. Sok folyadek, hogy tisztuljon a holyag, hugycso, vese. Amikor csak kell, menj el, ne tartogasd, az nem tesz jot. De kulinben urologiara beutslo sem kell. Csak viszel reggeli vizeletet, csinalnak hasi ultrahangot es kesz. Vagy a vizelettesztet haziorvos is megcsinalja, megnezi hany "keresztes" es ir fel gyogyszert.
2/4 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok.
Nem tartogattam egyáltalán, amikor kellett mentem.
2016. aug. 13. 13:36
3/4 anonim válasza:
Kerékpározás közben fél,negyedóránként állva kell bicajozni
Mert nagyon kevés vér jut közben a nemi szervekhez .
Főleg a prosztata nem viseli el könnyedén,talán nálad is ezért lehetett utólag . .
4/4 A kérdező kommentje:
Megittam most vagy három doboz sört, attól párszor mennem kellett WC-re, jól átmosta az érintett szerveket, azóta már csak egy nagyon picit szúr egyből amikor megindul a vizelet, de utána semmi, és ez is egyre enyhébb. Köszönöm a segítséget. :)
2016. aug. 13. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!