Kitéptem szemöldökcsipesszel az orrszőröm és most begyulladt az orrszárny. Elvileg életveszélyes is lehet. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nyomásra fáj és feszülő érzés folyamatos csak a bal oldalon van. Most láttam neten hogy tilos tépkedni..már tudom hogy nem szabad. Meg nyomkodni sem mert olyan erek mennek ott amik az agyba vezetnek és megfertőzheti.
Hogyan lehet javítani a gyulladáson? Már nem nyomkodom meg tépkedem.
2016. aug. 12. 10:16
11/13 szamo77db válasza:
Nekem az orrom tövében, az arcomon volt egy nagy furunkulus. Volt orvostanhallgató a családban és az ő Sebészet tankönyvében találtam infót a furunkulusról. Azt írták, kerülni kell ma radikális sebészeti megoldásokat, mert azon a terülten nagyon sok ér-, nyirok- és idegpálya fut fel, az agy felé. És ha ezekre ráterjed a gennyes, gyulladt folyamat, ami a furunkulus, nagyon komoly bajokat okozhat. Azért írtam ezt le neked, hogy ne piszkáld, ne nyomkodd, biztosíts neki nyugalmat. Sürgősen fordulj orvoshoz! Vagy bőrgyógyász vagy kozmetológus.
13/13 A kérdező kommentje:
Már elmúlt nem fáj, már csak egy seb van amiért keresztülszúrtam tűvel az orrom. Már beszereztem egy orrszőr nyírót
2016. aug. 16. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!